Aysemn_yslyrt Kızlar mama olarak SMA optipro kullanıyorum 1 haftadır ilkten hipp kullandım ama doyurmadı sanki SMA da aynı surekli acıkıyor vede kabız yaptı gunde 1 defa kaka yapıyor oda cok zorlanıyor.. Kabız yapmayan bi mama varmı ya 15 gunlüğüz
Ayazmom1 Aysemn_yslyrt sma kullanıyorum mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı katıyorum kabızlık yapmasın diye
minikprensssss Aysemn_yslyrt Bebelac gold kullanıyorum 20 günlük bebeğim ben memnunum hem emziriyorum hem mama dönüşümlü olarak bana da doktor önerdi canım
Aysemn_yslyrt Ayazmom1 yavrum bnde oyle yapıyorum gunde 2 kere koyyorum ama 1 kere yapıyor ve cok zorlanıyor ama isal şeklinde cıkıyo
hayal_perest Aysemn_yslyrt yok vermez. Aldığınız mamaları içmiyorsa mecbur değiştireceksiniz başka çareniz mi var
Aysemn_yslyrt minikprensssss benım sütüm gitti canım o yuzden sadece mama oda doyurucu olsun istiyorum hipp denedik olmadı SMA da pek doyurmuyor saat başı istiyor
Aysemn_yslyrt hayal_perest içmiyor değil içiyor severek ama işte kabız gibi sanki zorlanıyor yaparken cok gazını, da pek cıkaramıyor
Denizcimmm Aysemn_yslyrt bizde 22 günlüğüz ve bugün Dr kontrolüne gittik. Bebeğim 11 gün ciğerlerinde solunum nedeniyle 11 gün yoğun bakımda kaldı. Bu süreçte stresten sütüm gelmedi ve aktif emziremedim. Dr anne sütü ve mama yedirmemizi istedi. Bebekte bir haftadır gaz sorunu var. Ne damlalar aldım ama pek fayda etmedi. Bugün gsz yapmayan Evolvia mamasını önerdi ve yanında gripe water gaz damlası verdi. Bu akşam her ikisini de kullanmaya başladık. Umarım faydasını göreceğiz. Evolvia 1 plus mama aynı zamanda kilo almasınıda sağlıyormuş. Dr un ile paylaşarak kullanabilirsiniz. Umarım bir an önce şifa bulur bebeğiniz.
Aysemn_yslyrt Denizcimmm doktorum aptamil dedı bna 1 hafta sonra kontrolumuz var tekrar sorcam bakalım tesekkur ederiz ☺️
Aysemn_yslyrt hayal_perest yok değilim yani 1 saate acıkıyor uyanıkken ama uyudugunda 3 saat uyuyor sonra aglayarak uyanıyor mamayı verınce susuyor yani
Ozgemrah Benimde sütüm az geliyor doktorumuz mama verdi ilk aptamil ile başladık ama çok gaz yaptı doktorumuz değiştirdi şimdi smilac kullanıyoruz çok memnunuz gaz yapmiyor mama yediği zamanda net 3 saat uyuyor 2 buçuk aylığız bu arada
hayal_perest Aysemn_yslyrt o zaman doymuyordur. Günlük rutin oluşturun. Mamayı uyanınca içirin. Uyuturken değil