Neslihan-55 45 günlük erkek bebeğim var nurse harverys gaz ilacı kullanıyorum fayda etmiyor sanırım fazla çok huzursuz önerisi olan var mı
bartu2021 Neslihan-55 mommysbliss damla kullabilirsiniz. Bunun dışında sıcak su ile karnına masaj yapın. Ben lavaboda yapıyordum oğluma. Yine karnına losyon ile masaj yapabilirsiniz. Bir de kiraz çekirdekli kemer kullanabilirsiniz.
GmnDr Neslihan-55 biogaia sab sımplex denededım olmadı. Biogaia nurse harweys denedım oda fayda etmemişti. 2 ay 21 günlük olduk sımdı biogaia ile sab sımplex kullanıyorum 2 gundur bi tık iyi sankı. tabı gazdan aglıyor gene de ıkınıyor ama olsun minnacıkta olsa rahatlaması bıle mucıze
emirinannesii 2,5 aylığız 8 saatte bir 15 damla sab veriyorum öğlene doğru 5 damla biogaia veriyorum doktorunuza danışarak ta verebilirsiniz🙏🏻
Askineylul Burdan bi kullanıcının tavsiyesi üzmeni mommy bills gripe water alsın 10 gündür kullanıyorum kızım şuan 43 günlük iyi geldi ve uykusu arttı deneyin isterseniz
Neslihan-55 1.5 aylık şuan damlalar ağır gelir diye endişe ediyorum masaj falan yapıyorum ama belirli bir süre sonra tekrar başlıyor sancı