Durununannesi_ Kızlar 3,5 aylık kızım aç olmasa da delicesini müslin bez emmeye başladı. Ağzından çıksa çok kızıyor, ağlıyor. Emzik emmiyor bu arada ne kadar denesem de . Sizler ne diyorsunuz bu işe?
melek_42 Durununannesi_ ayyyy Benim kardeşim de öyle idi küçükken 😀 o emmezdi ama koklar dişini gıcırdatırdı bilemiyorum canım çocuklar da oluyor biz de ne yapsak vazgeçmezdi o olmadan uyumazdı aklı erince bıraktı ama biz ne yapsak vazgeçmiyordu
BelisM Durununannesi_ benim kızım 2buçuk aylık bikaç haftadan beri bizde de var sorun. Battaniyesini ve giysilerinin kollarını emiyo. Tabi en çok ellerini. Ellerini emmesi bu aylarda ellerini keşfetmeye başlamasyla alakalı.battaniyesini de elleriyle sıkıca kavrayabildiğinden beri direk ağzına götürüyo. Sizin ki ay itibariyle diş çıkarmaya başlamış olabilir. Tabiki bu hemen bu ay kesin dişi çıkar demek olmayabilir ama yavaş yavaş oluşmaya başlıyo olabilir. Bide tabi etrafı tanımaya keşfetmeye başlıyor ve bebekler bu işi ilk olarak ağızlarıyla yapıyolar o yüzden ellerine geçen herşeyi ağızlarına götürüyolar. Yanlış anlamayın çok biliyomuş gibi kesin ifadeler kullanmış olabilirim😅 doktorumuzun anlattıkları ve araştırdıklarımdan yola çıktım☺️
Merveali Durununannesi_ benim 20 günşük bebeğimde çyle meme agzimda dursun diyo somrada oluk oluk kusuyordu artik vermiyorum arar ara emzirip somra isteyincr kuru emzik. Vermeye başladim oda rahatladi bende valla emzige alişdirin derim
BelisM Durununannesi_ bu arada emzik olarak philips avent i denediniz mi. Ben de çok uğraşmıştım denemediğimiz emzik kalmadı. En sonunda avent i aldı ve artık emzik emiyo sürekli. Gerçekten emzik bazen büyük kolaylık olabiliyo bazı durumlarda.
KROAG Durununannesi_ benim bebeğim de 3,5 aylık müslim bezi delisi hep o olsun istiyor kollarına dolar gibi bişey yapıyor ağızına alıyor onunla uyuyor sürekli onunla halbuki bebeğimle bütün gün ilgileniyorum. Gümde bir saat ya da iki saat ilgilenemiyorumdur o da ev işleri vs yani.
Durununannesi_ KROAG Ben unutturmaya çalışıyorum. Devamlı ağzında bez , bez çıkınca ağlama krizleri istemiyorum. Emzik denemesi bugün yine yaptım, olmadı.