selmaa1903 Merhaba anneler ben farklı bir şey sorucam cevaplayan olursa sevınırım Bebeğime maddi hediyeler geldi ben onunla kendıme takı yapmak ıstyrm ne yapabılırım
Ensarmomy selmaa1903 yatırım amaçlı düşünürseniz eğer ata lira almanızı tavsiye ederim ama takmak istiyorsanız eğer bilezik olabilir ama işçiliksiz bilezik alın. Maddi kayıp olmasın satma durumunda.
elfen selmaa1903 yatırım düşünüyosanız altın hesabı açın. yüksekken satıp, düşükken alın sürekli piyasayı takip ederek. bu şekilde kar edersiniz. yok ben üstümde taşımak istiyorum derseniz de işçiliği olmayan bilezikler var, onlardan alabilirsiniz.
Ensarmomy selmaa1903 tabiki çünkü işin içine işçilik girdiğinde alırken fiyat yüksek olur ama satarken işçilik düşülür saf hali baz alınarak fiyat verilir ve bu yarıdan fazla kayıba neden olabilir. İşçiliğe göre değişir. Ben yatırımlarımı ata lira olarak yapıyorum yıllardır. Gerçi şuan kalmadı yatırım felanda 🤣 kuyumculuk yaptım bir ara biraz bilgim var bu ikisi sizin için idealdir. Ata lirada alış satış arası hemen hemen aynı seyreder 7.2 gram gelir. Çeyrek gram vs bunlar gramı düşüktür mesela 4 tane çeyrek yerine 1 ata lira almak sizi kâra sokar satarken. İşçiliksiz bileziktede dediğim gibi işçilik değeri düşükür ve fiyat çok fazla düşer
Splash-Splash-Love selmaa1903 Burma bilezik öneririm 😂 Her sene değeri artıyor hem takmalık hem de vakti gelince satmalık 👍🏻