48 günlük bebeğim var. Sezaryan ile doğum gerçekleşti ve ilk günler sütüm gelmedi dolayısı ile mama verdik. Sonrasında mastit oldum süt birden indi. Bebegım yine ememedi bir süre mama verdik kaşıkla denedik şırınga ile deneşdk ama sonra genzıne kaçınca korktum ve bıberon ile vermeye başladım. Mastit geçti derken bu sefer bebeğim emmek istemedi meme reddi yaşadım. O kadar üzüldüm ki ağlayarak geçmişti ılk haftalarım üzüntü ve stresten. Sonra öyle yada böyle memeyi aldı derlen bu seferde etraftakilerin çenesi bitmedi.ç. Sürekli memelerin yumuşak sütün Yok, bir göğsünden emerken diğeri akmıyor süt yok bu çocuk aç dediler ve ben bu sefer yine mama verdim ondan sonra yine memeyi reddetti. Sımdı de emıyor ama zar zor beş dk meme dolu olunca lıkır lıkır emıyor sonra başlıyor ağlamaya ya süt az gelıuor ya da tazyik ıstıyor biberon gibi anlam veremiyorum. Hıc sakın ve huzurlu bşr aekılde emziremedim. Hala streslı oluyorum emzirirken. Yanı ilk emdıgı zaman yutkunma ve lıkır lıkır sesş duyuyorum sonrası uok. Acaba sütüm gerçekten mi Yok. Yoksa Benm kız hızlı akış mı ıstıyor biberon gibi. Sütün olup olmadığı nasıl anlaşılır. Beş dk emme ile bebek de doymaz dımı. Sağıyım dıyorum cok da çıkmıyor dolu olunca 50-60 ıkı memeden anca çıkıyor ne yapıcam bilmıyorım artık mama takvıyesı yapıyorum ama emzirmekten de vazgeçmek istemıyorum