Kimkiki Kızlar bebeğim 2 ay 20 günlük. Akşam 7-8 gibi akşam uykusuna geçiyor. Ben zayıf doğdu hala daha yetişemedi diye uykudan kalkmasa da 3 saatte bir uyandırıp besliyorum. Çevredekiler gece uykusu bölme alışır vs diyorlar? Siz nasıl yapıyorsunuz acaba?
Sarew Kimkiki emzirmeye devam edin hiç de uyanmaya alışmıyor. 4 aylık olacağız 2 aydan beri bende aynı şekilde emziriyorum haa kaldırmasan uyuduğu oluyor 4 -5 saate yakın yani emdiği saatte de hiç uyanmaya çalışmıyor.7 gibi uyuyoruz gece de 3 saatte de bir emziriyorum sabah da 6 gibi uyanıyoruz tabi
Kimkiki Asil94 En son kucağımda bir elimle pış pış bir elimle alnını okşayarak uyutmada buldum çareyi bizim de uykumuz çok sıkıntılıydı şimdi en azından gece oturdu diyorum. Bir de kolik müzikleri açıyorum.
Kimkiki Arasbeyinannesi Gündüzleri uyumuyor benimki belki ondan geçiyor yani uyusa da en fazla 1 saat.
Asyaca Benmkide aynı yaa sabah 6 da uyanıyo azcık emyo yatıyo 8.30 a kadar bende kaldırmıuorumda biri kaldır diyo biri kaldırma anlamadımki prematüre doğdu zayıf
Kimkiki Asil94 Bir de internetten okumuştum geçen 3 gündür şunu deniyorum biraz biraz gündüz uykusu da olucak gibi. Kalktığı saatten bir buçuk iki saat sonra yine kucağıma alıp alnını okşayıp uyutuyorum. Saatli gidiyorum yani. Baktım uyumuyor bir kaç tur kucağımda geziyor sonra tekrar deniyorum.Ne kadar doğru bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim sizi ama. Bunları uygulamaya çalışıyorum.