Ayca009 Merhaba anneler bebegim aşırı ikindigi icin doktor sab simplex ve maflor plus yazdi kullanan varmi aranizda
Sulee_ Ayca009 Sab simplex kullanıyorum 18 günlük bebeğim memnunuz gazını kendi çıkarıyor zorlanmadan
Kbraoguzz Ayca009 Sab Simplex+Nurse Harveys ikisini birlikte kullanıyoruz gazını çıkarabiliyo ama halaa biraz zorlanarak ama eskisine göre daha rahatız 20damla Nurse Harveys 15damla Sab Simplex kullanıyoruz
Sulee_ Ayca009 Gunde 15 damla verebiliyorsunuz ama ben sabah 5 akşam 5 damla veriyorum zaten gaz sorunumuz yoktu daha rahat cikarabilsin diye veriyorum
Ayca009 Kbraoguzz maflor sabah 5 akşam 5 dan simplex günde 3 kez 6 damla ama ayniyiz o kadar ilac kullandık ikiniyo yine
Elifatm1 Ayca009 bizim ıkınmaya aguline iyi geldi. Tam geçmese bile rahatlattı. Sap simplex relactaz relamax colinox hiç biri iyi gelmedi
Kbraoguzz Ayca009 Her biberona 15 damla kullanılabiliyo normalde ama ben her biberona koymuyorum Sabah 20 damla Nurse gün içinde 2 kez 15+15 damla Sab Simplex Gece yatarken 20 damla Nurse bu şekilde veriyorum
Kbraoguzz Leylacq Eczane bu şekilde kullanmamızı söyledi ve zaten içindeki reçetesindede kullanımı günde 1 veya 2 kez 20 damla şeklinde yazıyo
Leylacq Kbraoguzz kaç aylık çocuğunuz ? Biz 31 günlükken başladık bize akşam 4 damla dediler işe yaramadı sonra 3-3-3 dediler gene aynı. Ondan mı acaba az mı kaldı
Sulee_ Ayca009 Gunde 15 damla verebiliyorsunuz ben sabah 5 akşam 5 veriyorum öğlen çok zorlanirsa 5 veriyorum üçe boluyorum yani bir anda 15 vermiyorum
Kbraoguzz Leylacq Bizde 33 günlüğüz internetten bakın isterseniz 0-1 yaş arası 20 damla 1veya2 kez yazıyo belki az gelmiş olabilir