minmin-hanim Dün sütüm çok azdı bugün hiç yok. Açlıktan ağlıyor. Şimdi mama aldım SMA biberonla verdim biberonla içemedi, kaşıkla ağzına biraz döktüm. Doğduğundan beri ilk defa mama içirmeye çalıştım içemedi napcam 😭 (bebeğim bir ay yirmialtı günlük)
Sedakcby minmin-hanim bolca su iç ılık duş al canım stres yapma gelir sütün bitmez. Tatlı bişeyler ye suyu ihmal etme şimdiden başla artar allahın izniyle inşaallah. Göğüslerine duş alırken masaj yap duştan çıkar çıkmaz da emzir bolca yeşillik tüket.
Merilice minmin-hanim uyku gerçekten çok etkiliyo sütü. Siz fırsat buldukça yarım saat bile olsa uyuyun, uzanın, dinlenin. Bebeğiniz büyüdükçe daha çok süte ihtiyavı oluyo. O emdikçe sizin sütünüzde ona göre gelmeye başlar zaten. Ara sıra böyle şeyler olur. 😊
Selduru Canım ara sıra olur öyle durumlar. Panik yapma. Bebek ağzına alıp emdiği sürece sütün asla azalmaz. Bende elimle sıkıp bakardım süt gelmezdi ama bebeğim ağzına alıp emdiğinde bakardım süt gelirdi. Sen emzir sürekli
Birmelekanneesi Şırıngaya çekip mamayı serçe parmağınızı bebeğinizin ağzına verin ve bi yanyanda hafif hafif şırıngayla mamayı verin inşallah düzelir
Sedakcby minmin-hanim yap mutlaka bebeğin emdikce de gelecek inşaallah.. Ama su içmeyi ihmal etme 2 buçuk 3 lt kadar tüketmen lazım ki faydası olsun