MinnakAsel Kızlar kızım 4 aydır yuruyor koşuyor hatta ama bir türlü denge işini hallademedik hala dengeyi tam kuramıyor düşmüyor ama ileri geri gidiyor bazen sizce bir sorun mu var kaç aydan sonra başlar tam olarak yetişkin gibi dengede durmasi
Sevda6767 MinnakAsel benim kız da yaşına on gün kala yürümeye başlamıştı. 13 aylıkken çok net hatırlıyorum denge problemi var diye nörologa götürmüştk. Dediğin gibi rahat yürüyordu koşuyordu da ama gel gör ki ayakta durunca vücudu sallanıyordu hatta bazen geriye düşüyordu. Testler tahliller falan bir sorun çıkmadı. 14 aylık 15 aylık gibi dengesi oturdu
MinnakAsel Sevda6767 vücudu sallanmiyor o evreleri geçtik kuzum biz koşarken falan ayakları dolanıyor ben bunlardan bahsediyorum
jap MinnakAsel kızımında çok dolanırdı, takılırdı düşerdi hep. Yazları dizleri hep yara olur. Zamanla oturuyo sıkıntı etmeyin. Bol bol zıplamalı oyun oynayın
Sevda6767 MinnakAsel o çok normal canım. Bizimki normal değildi:) uzun surmemisti ama ben panik yapmıştım. Ayakların dolanmasi çok normal
MinnakAsel jap kaç ayda oturdu vallahi çok dert ediyorum 6 aylıkken desteksi oturdu 8 aylıkken emekleri 13 aylıkken de yürüdü