Mom2372384 İzmirde çocuğunu bu tarz bir yere götüren var mı kapalı oyun alanı da olur ama bazı yerler çok pahalı geldi deneyen varsa yazar mısınız özellikle buca tarafına yakın olursa iyi olur
Tontisimm Mom2372384 gaziemirde locapark var. 2 saati 35 tl. Ben kızımı sık sık götürüyorum. İster cafede oturursunuz isterseniz kızınızın yanında girip birlkte oynarsınız ben yalnız bırakmıyorum daha küçük diye☺️ Instagramdan takip edin sürekli story yüklüyorlar.
Opticanmom Mom2372384 merhaba bende buca da oturuyorum hatta oyun arkadaşı arıyorum çocuğunuz kaç aylık? Biz genelde izmirparka gidiyoruz buca da hanciyi da çok seviyor bir kere de De playcity e götürdüm ama dolmuşla gitmek zor oldu o yüzden oraya birdaha goturmedm
Mom2372384 Bee parka giden var mı burayı buldum ama kafeteryada oturmasak sadece çocuğumuzu beklesek bekleme alanı var mı o şekilde bilen var mı
eymen0209 Opticanmom bende Bucada oturuyorum canim sen neresindesin?Bende hanci ya götürüyorum sık sık fakat arkadasi yok tek başına oynuyor 26 aylik oğlum:)
Opticanmom eymen0209 bende belediye yakınında oturuyorum benimde kızım 29 aylık genelde büyük çocuklar oluyor diye hep yalniz kalıyor maalesef