dikenlerinleydisi Marketten aldığım haşlayınca hamur gibi oluyor fazla haslamiyayim diyorum bu seferde içi diri kalıyor.Nasil yapıcağım anlamadim ilk defa yapiyorum ● Evde hamurunu siz yapıyor musunuz? Tarif alabilir miyim ?
Mombaby dikenlerinleydisi cok yuksek ateste haslamayin isterseniz o zaman diri kalir ben birebir olcu diye hatirliyorum ama 1 su bardagi eriste 1 su bardagi su tabi oakettr ne yazar bilmiyorum ilk kaynamada altini kisin suyunu cekince kapatin
NefesMaviDeniz dikenlerinleydisi Markette satılanlar maalesef ki hep öyle oluyor çünkü çok kalın hamur olduğu için ve hamurun yumurtası az olduğu için haşlarken hamur oluyor. Haşlarken suyuna çok az sıvı yağ koyup deneyin. Ama evde kendimizin yaptığı erişte çok daha güzel oluyor tabiki.. 3-4 tane yumurta kırın biraz tuz atıp iyice çırpın sonra 1 kilo unu bir kaba dökün ortasını açın ve yumurta tuz karışımını dökün üstüne bir bardakta su döküp hafif elinizle karıştırın sonra unla birlikte hepsini yoğurun hafif katı bir hamur olması lazım daha lezzetli olması için🤗