Senemmm11 Sağlam yeni durumda sadece kornasi çalışmıyor pili bitmiş herhalde normalde çalışıyordu sonra ses azaldı sonra hiç calmamaya başladı bozuk değil yani. Fiyat 200 tl
Senemmm11 DorugunAnnesiaa kırık çatlak falan yok çizik bile yoktur yani o kadar temiz. direksiyonda düğmeleri var müzik çalan onlar çalışmıyor pili bittiği için son zamanlarda zaten az ses çıkıyordu sonra tamamen kesildi sesi pilinin bittiğini düşünüyorum. başka bir problemi yok
Senemmm11 000001ismail 9 aylıktı yanlış hatırlamıyorsam. tam olarak oturmaya başlamıştı çok değil günde yarım saat bi yemek yapacağım vakitte koyuyordum durması için onun dışında çok kullanmadık. yürümeye yürüteç ile başlamadı yani
Senemmm11 DorugunAnnesiaa kargo yapmıyorum canım ya çünkü kırılır diye düşünüyorum. katlanmadığı için çok büyük oluyor zaten bide dediğim gibi kargocular nasıl taşıyor eşyaları az çok biliyorsundur başına mutlaka bişey gelir. istanbul içinden birisi gelip alsa daha iyi olur
Senemmm11 000001ismail yani gün içinde yarım saat 1 saat kullanırsanız birkaç işini halledene kadar yeterli oluyor zaten