TugceSmile şu an tam 5 aylığız. Benim bebeğim miniciiik doğdu 2.130 gr 37+2 de Doğum yaptım doğduğu günden beri göğsümde uyutuyorum. Vır vır öten insanlara da hiiiç aldırış etmedim. Pişman mıyım ? ASLAAA. Aşırı hareketli bi bebek ve şimdiden kucağa gelmek istemiyo bazen 😬 ilerde sevmek istesem de oyun derdine benden kaçacak gibi duruyo 😬 o yüzden uyku zamanlarını asla kaçırmadan Tentene uyumaya özen gösteriyorum 🙂 başlarda atak dönemlerini dibine kadar yaşadık ve kolik bi bebekti 🤭 çok çok çok zordu benim için çünkü eşim çok geç geliyo ve tek başımaydım, 3. Ay bittiği gün gazı da azaldı mucize gibi 😯 anan o yapışık gezmelerimiz hala devam ediyo. Koluma yatırıyorum gözlerimin içine bakarak uyuyo 😍 en korktuğun 4. Ay atağıydı ama hiçbir değişiklik olmadı huysuzluk yönünde, sadece 8-9 gibi uyuyan çocuk şimdi 12-1 anca uyuyo. Demem o ki heer şey gelip geçiyo, evet o an çok zorlanıyo insan ama dönüp bakınca oturup güldüğün ya da hıçkıra hıçkıra ağladığın çok şey görüyosun, bütün bu duygular bu ufaklıkla bi mükemmeeel 😍😍 bende bıraktığı her ize bayılıyorum, üzüntüsünden Sevincine, sinirinden sabrına 🤗 çok uzattım kusura bakma canım 🙈 sadece deneyimlerimi paylaşmak istedim. Atakmış sıçramaymış çok takılma akışına bırak bebeğin seni yönlendiriyo zaten😬 ben 4. Ayı çok taktım başta ama birden saldım ve herşey çok daha güzel oldu 🤭 şimdi evde kahkahalar atan uykudan uyanır uyanmaz çenesi düşüm viyak viyak öten bi minik var 🙈😍 her anın tadını çıkarmaya bak hergün yeni bişey öğrenip yapıyolar ve insanı mutluluktan çıldırtıyolar resmen ❤️❤️❤️