Melikegunes- Bozzzzy bence sorup eksik olan birşeyini alabilirsiniz hem onunda o şekilde çok işine yarıcaktır
kurkmantolumadonna Bozzzzy beyaz ve renkli ayrı koymak için kirli sepetleri var o olabilir nevresim takımı olabilir klozet takımı olabilir
Seyma005 Bozzzzy bende eltim için çok düşünmüştüm, sonra aklıma geldi onlar gezmeyi ve kampı falan çok seviyorlar. İyi bir termos çanta aldık çok işlerine yarıyor şuan 😀
SeverusSnape Bozzzzy eksiği ne ise onu alın bence. Kayınvalidenize sorabilirsiniz mesela. Tencere seti olabilir, yatak örtüsü takımı olabilir, günlük yemek takımı olabilir. Aksesuar olarak eksiği varsa güzel bir tablo olabilir.
Melikegunes- Bozzzzy siz bilirsiniz veyada kayinvalidenizden yardım alabilirsiniz belki ona soylemistir şuyum eksik falan diye
Deletedmom_26 Bozzzzy Evinde herşeyi vardır muhtemelen ama uyku seti olabilir belki duvarına güzel aynalı saatlerden olabilir yada moda olan silip süpüren robot olabilir aklıma bunlar geldi 🤔
Olric11 Bozzzzy karacadan battaniyeli nevresim takımları var ☺️ yada ben nevresim takımı düşkünüyüm bana getirseler çok mutlu olurum 😅
Tortilla_ Bozzzzy Fiyat farketmez dediğiniz için diyorum. Kahve makinesi ,robot süpürge, tencere seti(günlük) dikey süpürge, pasta servisi takımı, yatak örtüsü takımı (set) , Mikser
1ana1bebe Bozzzzy zigon sehpa olabilir, mutfak malzemesi olabilir kahve makinesi, Tava seti yada döküm birşeyler, nevresim takımı şu pikeli olanlardan, yatak örtüsü