BEH Kızlar Doğumdan sonra yüzümdeki kahverengi lekelerim gitmedi vede kahverengi çiller oluştu bilgisi olan varmi ne yapmaliyim
FeriDeniz BEH limon suyu, karbonat, yoğurt gibi şeylerin leke açıcı özelliği var. Ben bunları kullanıyorum. Etkisini gördüm. Ama bunları sürüp yıkadıktan hemen sonra güneş ışığına direkt maruz kalmamak gerekiyor. Aklında olsun. 😊
Bilge BEH Canım benimkiler de gitmedi. Bir dermatoloğa göründüm yazın olmaz güneş koruyucu ile çık mutlaka dışarı dedi. Kışa doğru tekrar gidicem kimyasal peeling yaptırıcam. Lazerlik değil durumun orta derecede dedi lekeler için
Brglbray Hamilelikte ve doğumdan uzun bi süre sonra yavaş yavaş lekelerim açıldı ama tamamlarım hala kızarık kahverengi değil. Ben hiçbir şey bulamadım ya sadece güneş koruyucu krem iyi gelir sanırım artmasını engeller yada bilemiyorummm
BEH Brglbray ben tanıştığım bir kızdan tarif aldım bebeklerin yedigi pirinç unu 1 kaşık biraz süt kariştir yüzünde kurut ve yıka haftada 3 defa eğer yüzün kuru değilse süt yerine su kullan dedi canım denemek istersen leke acıcıymiş
BEH Brglbray ben tanıştığım bir kızdan tarif aldım bebeklerin yedigi pirinç unu 1 kaşık biraz süt kariştir yüzünde kurut ve yıka haftada 3 defa eğer yüzün kuru değilse süt yerine su kullan dedi canım denemek istersen leke acıcıymiş
BEH FeriDeniz ben tanıştığım bir kızdan tarif aldım bebeklerin yedigi pirinç unu 1 kaşık biraz süt kariştir yüzünde kurut ve yıka haftada 3 defa eğer yüzün kuru değilse süt yerine su kullan dedi canım denemek istersen leke acıcıymiş
BEH Bilge ben tanıştığım bir kızdan tarif aldım bebeklerin yedigi pirinç unu 1 kaşık biraz süt kariştir yüzünde kurut ve yıka haftada 3 defa eğer yüzün kuru değilse süt yerine su kullan dedi canım denemek istersen leke acıcıymiş