Gamzetsn Akşam ne yemek yapacaksınız kızlar fikir olsun insan şaşırıyor her gün ne yapabilirim diye 🤦🏻♀️
Balkizlarim Gamzetsn kıymalı biber dolması , mısırlı ayran çorbası salata sarımsaklı yoğurt dünden yaptım bugün pazara cikicam yaparsam yanina mücver yaparım 🎈🦋😘
Secl Balkizlarim ya biber dolması yapamayan bir insanım her yemeği yaparım ama olmuuor dolma siz nasıl yapıyorsunuz benım ya içi lapa oluyo yada pişmiyo bazen kuru kalıo anlamadım lezzeti iyi oluoda
2prenss_annesieliff_ Bende bekleyeyim bakalım tavuk ciğeri var onu nasıl yapıyorsunuz ?yapan fikir verebilir mi ?
sademinannesi 2prenss_annesieliff_ ilk ciğerleri güzelce temizledikten sonra suda bekletiliyorum sonra tavaya yağ koyup ciğerleri yüksek ateşte karıştırmadan suyunu çekene kadar pişiriyorum suyu çektikten sonra soğan ve biberini atıyorum en sonda pul biber tuz karabiber atıyorum
Balkizlarim Secl İç harcını önceden kavurun ben öyle yapıyorum kuru olmaması için zeytinyağli yapıyorum Elif ataların tarifi ni uyguluyorum süper oluyor 🎈👌
ulkummm Gamzetsn mercimek corbasi Sebzeli bol sogan biberli et kavurmasi Pirinc pilavi Coban salata Kola 🙏🌸