1496defne Herkese merhaba, Bez olarak sleepy kullanıyoruz fakat lastikleri çok iz yapıyor kızımın bacağına farklı bez tavsiyeniz var mıdır ?
Ayseege6156 1496defne prima preminium care çok güzel ve rahat bir bez durumunuz el verişliyse başka bez kullanmayın derim 👌🏻🌸
rua_da_senhora_das_verdades 1496defne goon kullanıyorum memnunum.. üstelik kokusuz yani bebeğin solunum yollarına da zarar vermez.
1496defne Ayseege6156 üiz yapmıyor mu? Kıpkırmızı iz oluyor bizim çok sıkı bağlamıyorum gayey rahay bırakıyorum ayına göre de uygun numarası prima 4 buçuk aylık bebeğe kaç numara alınmalı?
Ayseege6156 1496defne şöyle sıkarsam iz yapıyor ama sıkmıyorum sizin dediğiniz beze belki alerjisi vardır ondan da kızara bilir belki ben oğluma o ayda 2 numara kullanıyordum şuan 9. Ayında 4 kullanıyoruz hala bu bebeğin kilosuna gelişimine göre değişiyor 3 numarada alabilirsiniz bezlerin üzerinde yazıyor kilo durumuna göre 🥰
rua_da_senhora_das_verdades kuzey-21 eşim amazondan veya getirden vs sipariş oluşturuyor. E bebekte falanda var