Umuthasret Ben Gece 12 gibi 1 gibi uyuyabiliyorum oğlum anca o saate uyuyor çünkü. Eşim Sabah 8de işe gidiyor benden kahvaltı bekliyor yorgun oluyorum zaten gün boyunca birde geç yatınca o saate nasıl kalkabilirim. Hazırlayan varmı merak ettim 😔
Annesi23 Umuthasret zamanında ben çalışırken o izin günlerinde kalkıp bana kahvaltı hazırladı mı hayır o zaman benim için konu kapanmıştır hayatta kalkmam. Zaten uykum kaçmasın diye tek gözüm açık öpüyorum güle güle diyorum 🤭
QueenOfDisaster Umuthasret hazırlamıyorum zaten kendisi de ben çocuktan dolayı yorulduğum için hazirlamami istemiyor zaten yeterince yoruluyorsun üzülüyorum sana da diyor
Mommy_Tugsa Umuthasret ben namaza kalktıgımda kahvaltı hazirlayip yatıyorum o yarım saat sonra falan kalkıyo yapıp gidiyo. Ama namaz kılmadıgım zamanlarda hazırlamiyorum 😊
rua_da_senhora_das_verdades Umuthasret bebeğim olmadan önce hazırlıyordum birlikte kahvaltı yapıyorduk. Şimdi hazırlayamıyorum.
Eminos Umuthasret sabah namaza kalkiyoruz esim de 7:15 de filan cikiyor namaza kalkinca eger isterse koyuyorum kahvalti tabagini masaya yiyip kaldriyor geri dolaba benim kahvaltılıklarımın hepsi ayni tepsi gibi kahvalti tabaginda iyi oluyor hepsi bir arada
bilgemira Umuthasret sadece evde oldugu zaman hazirlarim bazende o hazirlar vardiyali oldugu icin. Ama gece uyumayan bebeyle ugrasan bir annesin bence esin bencillik etmis cok ayip