kirmizibasliklikiz_ Gunaydin sevgili anneler 🌸 ikizlerim 6 ay 7 günlükler duzeltilmis 4 ay 7 gunluk.. Genelde aksam 7 8 gibi mamalarini yerler ve 8 9 gibi de uykuya gecerler.. uyandirmazsam sabaha kadar uyurlar sabah da 6 bucuk 7 gibi uyaniyorlar.. Sorum su ben bebeklerimi gece besliyorum uykulari dağılmıyor hemen devam ediyorlar uyumaya.. mama vermeye devam etmeli miyim yoksa birakayim sabaha kadar uyusunlar mi.. ya da ne bileyim aksam en son yedikleri zamandan sabaha kadar nerdeyse 11 12 saat geciyor gecr 1 beslenme az mi 2ye mi çıkarayım
TheBaby kirmizibasliklikiz_ Uyku düzeni benim bebeğimle aynı. Gece 1 kez ağlar mama istediğini anlatır ama uyanmadan içer devam eder uykuya. Yani ağlama vs yoksa mama için uyandırmayın. Yada uykuya 1 kez benim gibi besleyin içiniz rahat etsin
mucizem3006 Doktorum bana uyanmıyorsa acıkmıyordur zorla mama verip uykusunu dağıtma demişti,, ama doktoruna sorsan daha iyi olur 😊
kirmizibasliklikiz_ mucizem3006 belli bir doktorumuz yok malesef digerleri de gecistirip duruyor ama genelde duydugum soylem uyanmiyorsa uyandirmayin şeklinde ama 12 saat uzun bir sure geliyor bana.. sanki acikmislar uyanamiyolar gibi hissediyorum 😂
kirmizibasliklikiz_ TheBaby yok aglamalari yok yani gece bi iki mizmizlanirlar emzik veririm susarlar.. ben o zaman 1 mamayla devam edeyim simdilik.. peki sey soracagim böyle gece 1 beslemeyle kilo durumu nasil bebeginizin.. alımı iyi oluyor mu
kirmizibasliklikiz_ Srnsrnsrn ya ama çok uzun sure ac kalmiyo mu kilo alimi yavaşladi mi peki yoksa ayni devam etti mi
Srnsrnsrn kirmizibasliklikiz_ yapmadım ki yapamadım daha doğrusu 😂bizimki üç dört saatte bir uyanıyor meme için