Altayyas Merhaba anneler ! Çoçugum 2 haftadır kuru oksuruyor Balgam yok arada uyurken ve ya uyanırken Doktora goturdum hatta farklı farklı doktora goturdum ciğerini dinlediler , her şey iyi diye yolladilar bu ara bebegim 4 aylık
Sarew Altayyas cuma gününden beri bizde de var sadece boğazı gıcıklanmış gibi arada sırada öksürüyor. Bende yarın götüreceğim. Ben havanın kuruluğundan olduğunu düşünüyorum kombiyi açtık ondan sonra başladı.
Bualemdeyeniyim Altayyas henüz kücük ama benim oglum 14 aylık suan hava değişiminden etkilendi kuru öksürük ve burun akıntısı var. Zeytinyagına sarımsak ezip karıstırıp bekletiyorum sonra ayak altlarına sürüyorum biraz bekliyorum sonra coraplarını giydirip uykuya geciriyorum gece yaparsanız daha iyi olur. Öksürüğe iyi geliyor gercekten. Gecmis olsun🙏🏼
Altayyas Sarew doktor dedi zaten mevsimles alerjik olabilir diye yanı geçiçi bir durum dedi ginede benim gonlum rahat degil
Sarew Altayyas olabilir çünkü hiç hasta tipi yok iştahı falan gayet yerinde huzursuzluğu da yok hasta olsa diyorum elbet birşey çıkar ama sadece öksürük var
Sarew Altayyas Dediğiniz gibidir belkide. Bende götüreceğim bakalım ne diyecekler.Bian önce düzelirler umarım.💮