Prenses_annesi22 Poyraztaha vlla onlar hurafe bn eksı ve tatlı yedım kız oldu illa eksı ye erkek olur diye bsey yok rabbm bılır
NidaLina131020 Poyraztaha ben ye eksiyi dogur aysesi ye tatlıyı dogur hakkıyı diye biliyorum onu ama 😂 Hepte eksi tuzlu seyler yemek istedim hamileyken hic tatli cekmiyordu canim kızım var 😂
uykucukoala Poyraztaha tatlı aşığı ben kızımda tatlıdan tiksindim ama ekşi bişey de canım istemedi muz ve süt ile geçti hamilelik börek aşeriyordum ya malzemeleri alıp sürekli ablama yaptırıyordum kendi yaptığımı da yiyemiyordum
durucinar Ben normalde ağzıma tatlı bişey sürmem kek bile yemem ama oğlumda deli gibi cikolata-gofret gömdüm 😂😂 kızımda da turşu turşu suyu ama heryerden değil sadece Kemeraltı tursucusundan 😂😂
Busraabdullah uykucukoala bnde öleydim hamilelikte kendi yaptigimi yiyemiyorum birde canm bisey istediginde anında olcak yicem yoksa onu yapasıya kadar istahim geçiyordu 😀
Mommqueen Poyraztaha kızımda mantı aşermiştim oğlumda tavuk döner benim vizyonum çok farklı bu aşerme konusunda 🤣
ceyhunun_annesi Mommqueen senin mı benim mı oğlumda sarımsaklı yoğurtlu biber patates kızartma aşerdim gecenin 4 ünde kokmaya başladı bana ama nasıl kokuyo unutamıyorum o geceyi 😂
Mommqueen NidaLina131020 mantıyı yedm kayınvalidem yaptı ama yurt dışında yaşadgım için tavuk döneri bulamadık yıyemedm eşim arapların restorantından bulup almş ama asla bizim türk döneriyle alakası yoktu 🤮
Kuzeey Poyraztaha Bende de tam tersi olmuştu. Şalgam suyu, bol zeytin, yeşil soğan , çiğ köfte 😂😂 Ekşi hayatta yemezdim ama çok yedim hamilelikte . Tatlıyla pek aram yoktu. Olmasa da olurdu yani. Ki normalde çok severim . Oğlum oldu 🌸
Mommqueen ceyhunun_annesi hele ben oğlumda tavuk döneri nasıl aşerdim kaç kez rüyamda yedim ama gercekte yıyemedim 😩
Ddddddd01 Poyraztaha doğurana kadar şekerli şeyler yedim canım sürekli istiyordu iki gebeligimde de ikisi de erkek doğdu.
ceyhunun_annesi Mommqueen neden yokmu bulunduğunuz yerde marketten hazırları falan var keşke ondan alsaydınız kötü olmuş 😕
Mommqueen Busraabdullah ya çok kötü bişey cidden kızımda aşerdim mantı yedim bilemedm ama yıyemeyince o kadar kötüki rüyalarıma girdi kaç kez nasıl istedyse canım😅
2prematureannesi Poyraztaha bende çok tatlı aseriyorum ama bakalım cinsiyet ne olacak merak ediyorum oğlumda bu kadar asermedim bile ama bunda sürekli biseyler yemek isteği ve sürekli canım biseyler istiyor