Pembekurdela Kızlar bu ev neden temiz gözükmüyor anlamıyorum yaa evi daha bugün dip köşe temizledim yine de yerlerde böyle bir parlaklık göremiyorum süpürülmüş gibi değil napıcam bilmiorum. Sizler de de öyle mi?
Minikyavrum755 Pembekurdela kız bu saatte o nerden geldi aklına 😘 oğlum uykusunda bnde uyuym derdndeym 🤦
Pembekurdela Minikyavrum755 ahaha yaa canım valla ne bileyim bugün yaptım temizliği de böyle bakınca da temiz görünmüyor ondan da yazmak geldi içimden 😘🥰
Cihaninannesiii Valla benim evde öyle hatta her gece yatmadan silip süpürüp öyle yatıyorum yinede bok götürüyor
durucinar Yerleri viledayla hiç silmiyorum elimle günlükte mopla hallediyorum su migros un kendi beyaz sabunu salonum komple fayans parlatiyor diğer odalarda laminant
Pembekurdela durucinar fayanssa parlatır tabi deterjan tarzı bişi kullanmasan da tek suyla da silsen parlar.
Pembekurdela Katya anladım canım benimkiler eski değil neden oluyor anlamıyorum benimde 2 yıl oldu oturalı henüz.
Melinamom Pembekurdela benim evde ne kadar temizlik yapsam yine aynı durumda hiç temiz düzenli görünmüyor