Cenkerinannesi Bugün klemp (çan yöntemiyle) sünnet olalı tam 1 hafta oldu karton bardak kullanıyorum cumartesiden beri biraz etrafı sis ve deri duruyo öyle kurumadı Dr. Kurucak da demedi gerci ama normal mi bu bide karton bardak olayını bıraksammı
Merveali Cenkerinannesi brakma cnm ozamn yapışir her açdiğinda hem cani acir hem kanama yapar iyleşinceye kadar devam et onun zarari plmaz
nrcnmrt Cenkerinannesi merhaba biz de pazartesi yaptırcaz sünnet. Çok tedirginim. Sünnet olurken sizi yanına aldılar mı? Burda ameliyathanede yaptığımız için kimseyi almıyoruz dediler bu yüzden çok daha tedirginim. Ne kadar sürdü sünneti?
Asafeymeninannesi Cenkerinannesi kesinlikle bardak falan kullanmadım. Düzenli bir şekilde kremini sürdüm beze yapışma olayı falanda olmadı şükür
Cenkerinannesi nrcnmrt ameliyathane de oldu canım bizi almadılar . çan yönetimi oldu 5 dk bile sürmeden getirdiler. İlk gün canınızdan can gidiyo aglarken ama ikinci gün hiç bişi olmamış gibi olyolar 😊
DFM nrcnmrt almıyolar ama gitmesi gelmedi 10 dakika 😂 oyuncak emzik yedek bez ve ince pike istediler benden ☺️
nrcnmrt Merveali devlette yaptırıyoruz cnm doktoruna güvenerek. Ama işte tek sıkıntı ameliyathanede olup bizleri almamaları. 6,5 aylık bensiz nasıl duracak bilmiyorum sünnet olmasından daha da tedirginim ayrı kalacağım için. Beni de genel anesteziyle bayıltsalar hiç fena olmaz aslında 🙄🙄
Asafeymeninannesi Cenkerinannesi cidden öyle. 1 defa koydum baktım başım belada 3. Dakika çıkarıp attım. Zaten emzirmek büyük bir sıkıntı üstüne bardakta gelince baya bir germişti. Şükür ki atlattık 🙏😊
Gokbayes2018 Çok korkuyorum bende, bebeğim 5 aylık bende yaptırmak istiyorum ama ameliyathanede nasıl dayanırım okadar ağlamasına dıye düşünüyorum. Bide dıyorum büyüsün 6,7 yaslarında konusarak anlatarak anestezi altında olur. Bebekken bukadar acı çektirmeyim
Asafeymeninannesi Gokbayes2018 ayy lütfen daha bebekken yaptırın gitsin. Çekeceği, çekeceğiniz yalnızca 1 gün. Emeklemeye, hareketlenmeye, yürümeye başladığı zaman çok zor olur