SerapSalih Kızlar Bebeğim süt ve besin alerjisi ne yesem dokunuyor çocuk doktorları da pek bişey bilmiyor. Bursa da bildiğiniz iyi alerji doktoru varmı😔
Ozlemdursun16 Benim bebeğimde de alerji var ben prof.dr nihat sapana götürüyorm çokta memnunm panik değil sakin bi doktor ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyp ona göre bi yol çiziyo tavsiye ederim
Glsmeker91 Ozlemdursun16 merhabalar bir şey sorabilir miyim test istemiyorum hemen test yapıyor mu bir de muayene ücreti ne kadar acaba ?
Ozlemdursun16 Glsmeker91 test yapıyo kaka ve kan tahlii yapıyo neden istemiyosunuz acaba? Muayne ücreti 500 tl ama testler ücretsiz
Glsmeker91 Ozlemdursun16 test dediğiniz sırtına iğne ile delme değil mi ? Çünkü yoğun bakım süreci atlattık ce oğlum çok yoruldu bir de bunu çeksin istemiyorum açıkçası
Glsmeker91 Ozlemdursun16 bir de bir yakınım da süt alerjisi var bebeğinde kan geliyor kakasından bebeğinin sütü kesince düzeliyor ama testte çıkmadı 4 yaş öncesi test pek geçerli olmuyor demiş doktoru 🙄
Ozlemdursun16 Glsmeker91 bizde yoğun bakım süreci atlattık benim kızım kalp ameliyatı oldu 14 günlükken ama onun iyiliği için mecburen tahlil yaptırdım cilt testi bebeklerde pek çıkmıyo ama kan ve kakada genelde belli oluyo nihat hocam işinin piri cidden araştırırsanız görürsnz çok geçmiş olsun
Glsmeker91 Ozlemdursun16 cilt testi istemiyorum ben de zaten toksa diğer testleri tabi yaptırırım ☺️ Bu Arada çok geçmiş olsun Allah’ım evlatla sınamasın kimseyi 🙏🏻