Bebektir ağlar elbette. Oğlum 15,5 aylık. 3 gün öncesine kadar yatağında sallayarak uyutuyorduk. Montessori aldık ve kendi kendine uyumasını sağladık. 3 gündür gayet güzel ilerliyoruz. Fakat sürekli ağlıyor. Sık uyanıyor. Gece mamasını henüz bırakamadık. Önceden mamasını yedirir bir iki sallar uykuya geçerdi, şimdi ilk mamasını yiyor hemen uyuyor. Gece 01.30-02.00 arasında ağlıyor aç değil biliyorum. Mamayı reddediyor, emzik reddediyor, su reddediyor. Tüm bunları uykusunda yapıyor ve ağlaması ilerledikçe haliyle uykusu açılıyor. Uykuya bir daha geçişi bir yarım saati buluyor. Sallasam 2-3 dk da uyur da bu noktaya getirmişken tekrar sallamak istemiyorum. Ve bunlara ekstradan kök dişlerini patlattığını gördüm. Ağzının içi minik minik patlamış dişlerle dolmuş. Toparlayacak olursam size sormak istediğim soru şu. Benim oğlumun sürekli ağlamasının nedeni sallanmaya alışık olduğundan dolayı mama sonralarında ya da mızmızlanma durumlarında bir iki sallanmak istemesinden mi? Yoksa dişlerden mi?