tavsiyeciannen Selam anneler Kimler yaptı bakalım dip bucak yardım aldımız mı ben 1 haftadır yapıyorum hala bitmedi bebekle çok zor 😞
Yusufurazsibel tavsiyeciannen kolay gelsin canım 😏 ev sahibi doğalgaz yaptırıo bı haftadur ev harap halde sil sil aynı 🥺 çocukta var çok zor
MyEternalLoveNoyann tavsiyeciannen tuvalete bile koşarak gidip geliyorum temizlik büyük bir hayal anca biri gelip bebeme bakacak öyle🤦
Cigdemsenol tavsiyeciannen Eve kalorifer takılınca mecburen yaptım. Yalnız yaptım. Kizimi anneme götürdüm aksam irda kalıp sabah geri geldim derken bitti aukur.
Hilokiiii tavsiyeciannen perdeleri yıkadım halıları değiştirdim dolap içleri düzenlendi camları sildim balkon banyo tuvalet hergün yıkıyorum başka ne kalmış benim unuttuğum acaba 😂🧐 aklınızda başka varsa söyleyin de yapayım bitsin
Sherlockholmes tavsiyeciannen Yani halıları yikattim, evi süpürüp silip ve kışlık olarak tekrar serdim. Perdelerin hepsini yıkadım, camları sildim ve taktım. Dolabı temizledim vs. Ama bir günde yapmadım tabi bir hafta boyunca az az yaptım çok da değildi isim zaten. 5,5 aylık bebekle iyi yine.
-Gizem- tavsiyeciannen 1 ay olmadı hayatımda böyle dip bucak temizlik yapmadım. Evi su bastı girmedik delik kalmadı 🤦🏼♀️
BuzluKahve tavsiyeciannen bayram temizligi biliyorum ben bir tek onu da yapmıyorum zaten😅 Kış temizligi de mi vardi?
Elif_Derin tavsiyeciannen Cuma qünü başladim ufaktan Koltuklarin yastiklarini tek tek yikamakla biyandan toparliyorum verilcek küçülen seyleri ayırmaya onlari yaparken dolap iclerini siliyorum Bütün haliları yıkamaya yolladim Çarşamba qünüde koltullarimi yıkamaya qelcekler Ben ozamana kadar hep yıka topla yaparim yorqanlari felanda yıkıyorum cünkü Yarin kapıları silicem Cocuqumun qereksiz ne kadar oyuncaqi varsa topladim Pelus bebekleri oyuncaklarınıda yıkıyorum Koltuklar yikanirken Mutfaqa qiriscem arkadasimda mutfak icin yardima qelcek saqolsun Camlar sorun deil 2 saatte hallediom cuma aksamina kısmetse bitircem herşeyi Bebeyle zor oluyo ama Ben uykumdan fedakarlik ediom yoksa imkani yok yetisemem
Sherlockholmes Elif_Derin Okurken bir strese girdim. Alel acele sizin adınıza işi bitiriverdim resmen okurken😂o telaşı yaşadım yazinizi okurken o derece
busra_tarkan_47 tavsiyeciannen bende yarın baslicam kapı,cam,petek,tuvalet duvarları 1 haftada biter işim inşallah Ben temizlik yaptığımda oda oda yapıyorum daha kolay
Elif_Derin Sherlockholmes 😅😅 Keşke bitmis olsa valla Bide yazmadiklarim var sen oralara hic qirme cnm😀😀Mesala storlari tek tek yıkadim Avizeleri sildim Ben biraz manyaqım temizlik konusunda 🙃
Miskokulum25 tavsiyeciannen Valla benim ev küçük zaten. Oturma odasınin camlarını sildim perdesini yıkadım. Storunu balkonda yıkadım fonları yıkadim ütüledim astım. Koltukları sildim masa sandalyeleri sildim. Koltuk kılıflarını yıkadım taktım. Toz aldım avizesini sildim dip köşe süpürüp sildim. Kapısını sildim. Oturma odasını bitirdim. Yatak odasının camını sildim. Tül perde ve fonları yıkadim ütüledim astım. Gardıropun içini sildim yazlıkları kaldırdım kışlıkları yerleştirdim. Toz aldım. Süpürüp sildim kapısını sildim avizeyi sildim. Yatak odasını da bitirdim. Detaylı banyoyu yıkadım fayansları vs kapısını falan banyoda bitti. Bir tek Mutfak kaldı. Onun için kızı anneme bırakıp girişicem. Mutfak dolabı iç dış yıkamıştım zaten. Balkonu da yıkadım. Mutfağın camını silip perdesinin yıkamıştım zaten. Bir tek dolaplar kaldı birde fayanslar. Halilarim zaten makinede yıkanabilen olduğu için onları da hallettim
iyikianneyim61 tavsiyeciannen 3+1 evim 21 aylik kizimla evimim tum temizliğini bitirdim tek basima🙂hepsini birgune yapmadim oda oda bolerek yaptım en son halılarımı verdim bekliyorum sukur bitti kis temizliğim sizedr kolay gelsin🌸
Sherlockholmes Elif_Derin Allah kolaylık versin cnm. Başlayınca bir şekilde er ya da geç bitiyo. Ama öyle bir yazmışsınız ki beş dakkada telasla yaşadım o işleri 😂😂
Ballkizimm Bende 2 yasindaki kizimla elimden geldigince yapmaya calisiyorum, zaten bu temizlikler hic bitmiyor, bunun bahar temizligi var bayram temizligi var, kış temizligi var, varda var, vakit yok bebelerimizden, firsatimiz yok 😏
Yigitkerimsmom tavsiyeciannen 2 yıllık evliyim dip bucak temizlige hep yardımcı aldım mecburen asla gözüm kesmiyor tek başıma. En son nisan ayında almıştım 6ay olacak şimdi tekrar alacağım çok zaman gecti evim de baya kirlendi bakalım bu hafta umarım bu yükten kurtulurum 1 günde
Fatmabkdmr Ah biz kadınlar yaz temizliği ayrı bayrak temizliği kış temizliği günlük haftalık aylık bitmiyor valla bitmiyor. Ben kış temizliğine başladım önce mutfaktan sonrası yavaş yavaş artık. Çocukla zor. Camlar kaldı yağmurlu hava bakalım ne zaman açar.
Elif_Derin Sherlockholmes Saqol cnm Hepimize allah kolaylik versin Valla qel o telası bana sor Bünye alıstı artık😉
Zehraonur tavsiyeciannen bende bugün başladım cocukların odası bitti prizlere kadar ciflendi 👍 yarın devam 8 güne anca biter günde bir oda yapacam herşeyiyle inşallah bitirebilirim kolay gelsin 😞