Busraaaarsn Oğlumun 3 gündür ateşi var bugün 38.5 lere kadar cıktı en son şurup verdim ama 38.1 e düştü. Üst azı dişleri patlamış ikisi aynı anda salyası da var elleri hel ağzında 2 yaşında bu arada. Sizce diş ateşi mi başka bisey mi.
Sonsuzmutluluk Busraaaarsn diş ateşi bu kadar sürmez ve yükselmez kanda enfeksiyon olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir acile götürün hemen.
Wolverine Busraaaarsn diş çıkarken ateş oluyorsa enfeksiyon vardır. Antibiyotik gerekli mi doktor bir baksın bence.
Oceann Busraaaarsn benm kızmda dünden beri ateş 39 kulak kızarık dediler antibiyotk verdiler 1 aydır hastalıkla uğraşıyoruz😢 çok salgın var sabah hemen götürün
Busraaaarsn Sonsuzmutluluk ilk 2 gün 38 e gelmedi ateşi 37.8 falandı en çok. Ama herhangi bi huysuzluğu yok yani ağlaması falan hasta olsa ağrısı olmaz mıydı. Hastaneye gitmeye de korkuyorum her yer hastalık diye
Busraaaarsn Wolverine sürekli elleri ağzında zaten belki mikrop kapmıştır ağzım ağrıyor anne diyordu yavrum ateşlenmeden birkaç gün önce. Şimdi uyuyor ılık bez koyuyorum ensesine. Ara ara ateşine bakıyorum. Insallah sabaha düzelir
Busraaaarsn NunuDudu ilacı verdim 37.5 lere düşmüştü ama 1 saat içinde 38.1 oldu yine şimdi ılık bez koyuyorum 37.7 oldu
Busraaaarsn Oceann inanın kapı dışarı çıkmıyoruz sürekli evdeyiz. Azı dişleri çıkmış üstten ikisi aynı anda patlamış ondandır dedim ama 38 i geçince ateş endişelendim. Size de çok geçmiş olsun. Yavrunuzun belirtileri nelerdi
Busraaaarsn Tugba41 şimdi ılık bez koyuyorum biraz düştü gibi ama düzelmezse götüreceğim. Insallah düzelir sabaha.
Asleres Busraaaarsn benim oğlumun da ateşi vardı huysuzluğu vs yoktu diş sandım aynı sizinki gibi eller hep ağzındaydı ben 2 gün sonunda calpole ve fitle rağmen düşmediği için doktora gittim iştahsızlığa da vardı ( bubları veriyorum düşüyordu sonra tekrar yğkseliyorsu ) antibiyotik başladı doktor bu ara bebeklerde salgın varmış bence gidin doktora en azından aile hekimine gidin öğleden sonra ( sabahları daha yoğun olurlar ) o sizi yönlendirsin
Busraaaarsn Asleres geçmiş olsun size de. Antibiyotiğe neden başladı acaba herhangi bi enfeksiyon mu vardı bebeginizde
Oceann Busraaaarsn öncesinde grip öksürük ( bidünya ilaç) sonra antibiyortık bitmeden grip sonra kulak 1 aydır çekiyorum 2. Antibiyotiğe başladık
Oceann Busraaaarsn evet kulağına vurdu ve ateş yaptı çok fazla şimdi yıkadım uyuttum ateş içindeydi yavrum çok üzülüyorum
Busraaaarsn Oceann anladım çok geçmiş olsun, inşallah sabaha düşer bizim de ateşi düşmezse götüreceğim