Talhaninanasi Göğüslerimin ucu yok malesef sütüm de az sağımlarımda iki göğsümden en fazla 40 cc çıkıyor ama inatla emziriyorum arkasından mama veriyorum ama oğlum bu ara göğsümde sürekli ağlıyor memem ağzındayken bile ağlıyor çekmiyor o çekmezse sütüm de git gide azalacak ne yapmalıyım sizce önerilerinize ihtiyacım var
UmayGmz Talhaninanasi bebeğinize mamayı biberonla veriyorsanız onla içmek kolayına geliyodur gögüsünüzle emmeye çalışmıyodur şırıngayla yavaş yavaş verin gerekiyorsa bi süre sonra oda yavaş oldugu için gögüsünüzde sabırsızlanmaz ve daha çok emer yani benim kızım bir buçuk aylık oldu sarılık olmuştu emmiyodu ışın tedavisinde de biberona alışmış ki sütüm çok geliyor tek gögüsümden tamamını sağsam 60 cc çıkar hiç daha fazla sağmadım bilmiyorum ne kadar çıkar biberonda hızlı içtiginden gögüsümde ugraşmak istemiyodj bende sağıp şırıngayla vermeye başladım yavaş yavaş şuan sıkıntısız emiyor
Talhaninanasi fatma_erva bende öyle canım yaa mastit oldum göğüs ucum çatlak dolu ama inatla emzirmeye çalışıyorum malesef ağlama krizlerine giriyor
duygulilom Gazı olan çocuk memede ağlar , kulağı ağrıyan çocuk memede ağlar , biberona alışıp aynı akışı memede bulamıyorsa yine ağlar
Talhaninanasi duygulilom biberona alıştı galiba ama biberonsuz mama asla yemiyor Eds denedim kaşık denedim nafile 😭
Talhaninanasi UmayGmz şırınga denememiştim onu da deneyeceğim ama doğduğundan beri meme mama şeklinde gidiyoruz deliriyor acıktığında inşallah başarabiliriz
UmayGmz Talhaninanasi sütünüzüde sağarsanız daha rahat ederseniz hem sağdıkça artar arttıkça sağdıgınız sütü verirsiniz önce emzirin bebek uyuduktan sonra manuel sağma makinesi almıştım ben 90 tlye uyuduktan sonrada sağın zaten ozaman az az gelecek en azından siz sağınca gögüs daha çok üretmek ister bebek emmedigi için emdigi kadar üretiyor
Talhaninanasi UmayGmz mochi var sağmak için uyuduktan sonra takıyorum iki saatte max 40 cc çıkıyor onu veriyorum arkasından emziriyorum ama illa mama da vermem gerekiyor doymuyor ortalığı inletiyor 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
UmayGmz Talhaninanasi önce emzirip sonra sağın siz sağdıgınız zaman süt azaldıgı için daha yavaş geliyor ondan bebeginiz ugraşmak istemediginden sorun yaşıyosunuz
duygulilom 2 3 öğün arka arkaya mama ver. Göğğslerin iyice dolsun o sırada. Sonra sadece göğsünü ver. O doluluk ve hızlı akış onun hoşuna gidecektir kızımdan biliyorum. Bizde 54 günlüğüz sütüm fazla olduğu halde doymuyordu. Çenesi yorulduğu için fazla emmiyordu. Doğduğundan beri 1 ay boyunca sağdım verdim hem meme hem mama şeklinde. 1 ayın sonunda tutmaya başladı göğsümü. Göğüs ucum büyüktü oda baya zorlamıştı onu. Şimdi göğsümü tutuyor iyi emiyor. Ama gündüzleri banyo sonrası ve gece uykuya geçmeden önce kaliteli uzun uyku olsun diye mama veriyorum. Biberon başlığını iyi seç.