minikem Kızlar merhaba 4 aylık kızım var ve hep sağ tarafına yatıyor sağ tarafına da çevirsem hemen soluna çeviriyor kafasını ve şekli bozulmaya başladı ne yapmam lazım
momandad_16 minikem sağ tarafına çevirmemesi için kafasının altına o tarafa bişey koyun döndüremesin veya yan yatırın sırtını destekleyerek
sevimlienerji minikem benim bebeğimde öyleydi doktorumuz kafa yapısı yapılıyor bir yastik yada battaniye ile kafasını destekleyerek diğer tarafa yatır sırtına da destek koy donemesin demişti öyle yaptım 1 haftada alıştı her iki tarafa da yatmaya başladı kendisi sonra
Cagla89 minikem benim kızımda öyleydi çözümü şöyle buldum bir sürü şey denedikten sonra yatmasını istediğin tarafa çıngırak koydum gündüz ona bakıyordu onla oynuyordu yatırırken de artık o tarafa da oylelikle yatmaya basladi
minikem momandad_16 teşekkürler öyle yapayım en iyisi çünkü çevirsem de ısrarla diğer tarafa çeviriyor
momandad_16 minikem ben bide e bebekten kafa yastığı aldım şekli kalp gibi kafasını koyacağı yer oyuntulu bakalım işe yarayacak mı 😅
momandad_16 minikem kullan bakalım.ben kullanmaya başladım hep bağ tarafına çevirirdi kafasını onda yatırınca çeviremiyo tam sağ tarafına
minikem sevimlienerji anladım canım arkadaş dediğinden beri öyle yapmaya başladım dönemiyor sol tarafına inşallah alışır benim miniğimde
minikem Cagla89 gündüz aslında sürekli dikkatini çekiyorum ama gece sürekli bi tarafa yatınca kafama takmıştım