BuzluKahve Dilara8228 kendi karar verdi aslında. 4. Aydan sonra dogrulmaya çalıştı hep. Kisa kisa kucagimda oturttum. 5. Ayinda destekli oturdu. 6. Aya girdiginde desteksiz oturuyordu
Med Dilara8228 4,5 aylıkken kucağımda kendisi oturmak istiyordu sonra yastıkla falan oturttum 6.ayda. 8.ayda desteksiz oturdu
Dilara8228 1lina1anne bizim 6. Aya daha 27 gün var mama sandalyesine o zamanda tuturmam sakıncalı olmaz dimi yani siz sorun yasadinix mi
iraz90 Dilara8228 6. Ayimiza girecez 1 hafta sonra bende yeni yeni destekli oturtuyorum one atiyor kendini
Momys_-girl Dilara8228 4. Ay da kucagımızda oturtmaya basladık ve 5.ay da koltuğa destekli oturttum suan da 5 bucuk aylık hala devriliyoruz 😁
Adaduygu Dilara8228 5. Ayda oturtmaya basladim destekli olarak kendide hazirdi 6 ayligiz desteksiz oturtmaya calisiyorum
serebro Dilara8228 5.aydan sonra istekliydi. 6.5 aylık gibi desteksiz oturmaya başladı. Tabi ilk zamanlar düşmeler oluyordu. Ona temas etmeden çevresini yastıkla koruyordum kafası yere vurmasın diye
Dilara8228 serebro benim bebe çok hareketli yani 3. Ayında hep kalkmaya çalışıyordu simdi 5 ay 3 günlük asla uzanmak istemiyor oturmak istiyor ama desteksiz mümkün olmuyor genelde öne düşüyor bebe yatmaz almayı düşündüm ama oda öne atmasını engeller mi bilmiyorum
cekoslavakporseleni Dilara8228 kucağımda eğimli bir şekilde oturttum 4. Aydan sonra sanırım ama çok az bir iki dakika. Zamanla süreyi biraz artırdım ama çok değil. 6 aylık olunca ek gıda için mama sandalyesine oturttum. Asıl öyle başladı diyebilirim. Sağa sola devriliyordu sandalyede bile ama 7 aylık olmasına 1 gün kala desteksiz oturdu🙏🏻🥰
Dilara8228 cekoslavakporseleni Maşallah 🎈 Biz daha 5 ay 3 günlügiz ama oturmak için can atıyor asla uzanmak istemiyor 🤦♀️
Dnz-kbr Dilara8228 5 bck aylkken desteksiz oturdu ama etrafına ne olur ne olmaz yastık koyuyrdm dusmuyordu ama tedbir diye o yüzden 6.ayda diyelim
Alpbeybi Dilara8228 4 aylık kontrolünde doktor oturmaya hazır olduğunu söyledi. Oturtabilirsiniz dedi. 3,5 aydan beri doğrulmaya çalışıyordu, oturmak istiyordu zaten. 8 gündür destekli oturtuyorum 🙏🏻
Dilara8228 Alpbeybi Maşallah 🎈 biz 3. Aydan beri kalkmaya çalışıyoruz asla uzanmak istemiyor şuan 5 ay 3 günlük ama oturunca öne doğru düşüyor işte bende çözüm bulmaya çalışıyorum diğer 2 oğlum böyle değildi bu çok heyecanlı 😂
drn5410 Dilara8228 çok hevesli idi 4 aydan itibaren 5. Ayda destekli oturmaya başladı 5ay 20 günlük desteksiz oturdu 15 aylık aynı hevesle uçuyor şuan 🤣
Dilara8228 drn5410 hahahaah 😂 Bizimde 3 aydan beri kalkmaya çalıyor asla uzanmak istemiyor 5 ay 3 günlük oldu öne doğru gidiyor oturunca daha zamanı var ama anlamıyor istiyor diğer 2 oğlum böyle değildi bu çok heyecanlı 😂
Duygu5234 Dilara8228 Büyükleri unuttum valla çok zaman geçti😀Küçüğüm 4.5 aylık suan yatmayı hiç sevmiyor 3 aydan itibaren doğrulmaya çalışıyordu hep suan pusetinde bile oturur pozisyona gelmek istıyor. Kucağımda oturtmaya başladım yavaştan ama 4-5 dakikayı gecmıyor. Destekli denemedim ama koysam oturur kesın😂
1lina1anne Dilara8228 yani 4.ayda kalkmak istoyodu kizim sonra kucakta oturdu 1ay sonrada 6.ayda cok tutmamak sartiyla tadimlarda mama sand koydum her bebegin gelisimi farklidir iyi gozlemleyin cok tutmayin durusunu drstekleyin yastiklarla