Alminazli Kızlar varmi önereceğiniz site uygun fiyatli 2 senedir kendime bisey almiyorum bi kac biseye ihtiyacim var ama cok pahalı heryer
Pembemsi34 Alminazli bende evleneli 2 sene oldum iç çamaşırı bile almadım fiyatlar berbat çoraplarım falan yırtık pırtık sjsjsj kendime alayım diye çıkıyorum kızıma alıyorum uygun diye birşey kalmamış 🤦♀️😂
Alminazli Pembemsi34 ayy ayni ben gecen pazara çıktım pazarda arada uygun tesettür tunik falan oluyo die kızıma kışlık tayt kazak buldum aldim eşime de corap istiodu aldim kendime almak aklima gelmedi corap bile ahahajja ama yarin bi sali pazarimiz var oraya gidicem
Alminazli Burye Ben bi kere ordan alışveriş yaptim evde giyiyorum aldıklarımi kumaslari pek uygun degil disarida giyimeye
Umutalim Vala yıllardır mağazaya girdiğimi bilmem instagramda jvelando butik var kumaş kalitesi fiyatı efsane herşeyimi ordan alıyorum hiç sorun yaşamadım🌿
Yengecanne_ Modanisa,trendtesettür, kamilkeskinbutik, modaala giyim, sefamerve, fayaboutique, allday, lcw.Bunlar hem güvenilir hem de bir tuniğin 250 tl olmadığı siteler😊 davete düğüne gitmediğiniz sürece tuniğe pantolona 200 den fazla vermeyin israf gerçekten
Alminazli Yengecanne_ Ben gecen kaynımın nişanı vardi sefamerveden 80 liraya bi takim almıştım herkes bayıldı nerden aldın die sordular hic sevmem gereksiz paralar harcamayi kiyafete