Hyryygt 9 aylik bebegim 6 ayliktan bu yana yumurta sarisi veriyorum hic bisey yoktu. 2 gundur yunurta alerji yapti agiz etrafi yanaklari kipkirmizi oldu. Sonradan boyle olan var mi bizim gibi ???
Sibel4264 Hyryygt yumurta alerjisi olanlara kızamık aşısı yapılmıyor diye biliyorum belki duymamışsınızdır diye söyleyim ddm
Karan_ca Hyryygt nasıldı belirtilerini... Ben anlamadım ya, iki tane sivilce çıkıyor kırmızı sonra geçiyor yarım saate,, bugun yumurts vermedim, ama yine çıktı 😔😔
Karan_ca Sibel4264 evet biliyorum cnm. Bugün takip ettim her yemekten sonra iki sivilce çıkıyor alnında, yek yumurta yediğinde değişmiş demek😔
Hyryygt Sibel4264 seviyesine bagli. Doktor karar vwriyor. Biz yaptirdik kontrol altinda surekli takip ettim. Ama zor bi asi
Hyryygt Karan_ca belirtileri yer yemez bi lokma dahi alsa agiz kenarinda baslayarak tum ceneyi saran binkizariklik basliyordu.
Hyryygt Sibel4264 valla alerjiden mi asidan mi oldu bilmiyorum.o gun 3 tane asi oldu iki kolu bi bacagi. Bacagi kozardi. Asi yeri sertlesti elini degdurmedi iki gun cok agladi. Gece falan. 3. Gun bisi kalmadi ama iki gun zor oldu