Ndya Kızlar bebeğim 4 günlük oldu goguslerim yara oldu lansinonh krem pek fayda etmedi göğüs kalkanı almamıştır sizce alayım mı faydası olur mu ? Sizden gelecek cevaplara göre eşimi almaya göndereceğim
yldrm986 Ndya canım benim geçmiş olsun öncelikle.Hemen aldır çok işe yarıyor.Bir de madecassol krem ve evikap kapsül al sabah akşam sür meme uçlarına.Emzirme öncesi güzelce yika meme uçlarını krem çıksın mutlaka.Faydasi olacak inşallah 🙏🏻
Sevdali Ndya bn kullanıyorum nemli tutuyor kremde sürüyordum artık kreme gerek kalmadı artık daha iyiyim kesinlikle tavsiye ederim
Kuzumveben Ndya memelyn kapak wax canim ten rengi bi kapak kremsi yapisi var ic tarafta bana cok fayda etti eczanelerde bulabilirsin mutlaka bak
meeese Ndya aldırın mutlaka lansinoh kremi sürün göğüs Kalkan’ını takın kısa sürede sorun çözülecektir ben çok memnun kaldım. Artık gerek bile Yok 33 günlük bebeğim.
Ndya Sevdali bunu nasıl kullanacam emzirirken sadece yumuşak olanın yuvarlak kişinin göğüs ucundan geçirip çocuğun ucunu kapmasini saglicam dimi
IrmakDuygu Kesinlikle almalısınız benim kanıyordu yara olmuştu kısa sürede geçirdi lansinohu sürün takın hemen faydasını göreceksiniz silmeden yıkamadan da emzirebilirsiniz
Ndya IrmakDuygu bunu nasıl kullanacam emzirirken sadece yumuşak olanın yuvarlak kişinin göğüs ucundan geçirip çocuğun ucunu kapmasini saglicam dimi
Kargator Bende kullanıyorum kesinlikle pişman olmassın nemli tutuyor temas etmediği içinde biryere yara olmuyor
Esma34 Ndya canım kesinlikle tavsiye ederim. Benim bebeğim 6 aylık hala kullanıyorum. Çok fazla yara oluyor ve kanıyordu kullandığımdan bu yana çok rahatım.
Ndya Esma34 bunu nasıl kullanacam emzirirken sadece yumuşak olanın yuvarlak kişinin göğüs ucundan geçirip çocuğun ucunu kapmasini saglicam dimi
Ndya Teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun eşim gitti almaya e bebek tE 120 TL cıvıl de 90 TL ihtiyacı olanın aklında bulunsun :)
Minikkalp93 Ndya bende hiç bir işe yaramadı üç ay kullandım kanlar içinde emzirdim gümüş kapak aldım üç dört güne toparladı.şansinohla birlikte kullanıyordum Kalkanı etkisi olmadı
Sevdali Ndya hayır şimdi o yumuşak olanı sert deliksiz olan var ona geçir sonra tak göğsüne o uclarını nemli tutucak sütün akarsa içine akıcak ve kremleyip kullan yaraların hemen iyileşiyor delikli olanı kullanmadım ben sütüm akıyo çünkü içine
IrmakDuygu Ndya canım bu kelebek uç değil bebeğin ondan emmiyor onu südyeninin içine takıyorsun gögüs uçun hiç bir yere temas etmeyecek. Temin edince anlarsın zaten kullanımını 😘
Esma34 Ndya yok Canım ben öyle yapmadım emzirirken komple çıkarttım emzirme sonrası taktım. Eğer göğüs ucun küçükse sorun yaşıyorsan o silikon kısmı emzirme sırasında kullanmalısın diye biliyorum.
Ndya IrmakDuygu evet :) eşim getirdi ben emerken kullanacak sanmıştım :)) alisacam yavaş yavaş daha 4 gunluguz :)