Rehoo Emiyor kızlar 7 ay 24 günlük nasıl sizce böyle olması az mı? 6:10 süt 9:30 süt 11:00 yarım yumurta sarısı 11:30 süt 13:30süt 14:40 şehriye çorbası 16:05 süt 17 yarım muz 18 süt 19:40 irmikli mama 20:52 süt
Birkizbirerkekannesiyim Rehoo maSAllah guzel yiyor)benim ki o zamanlarda sadece anne sutu aliyordu ,gunde 1kez ksik mama
busrakntr Rehoo kahvaltida labne ve zeytin ezmesi de vermeye baslayabilirsiiz karistirmadan. sadece yumurta az gibi. lor ile omlette yapabilirsiniz.
busrakntr Rehoo bir de kahvalti saati baya gec sanko 9 gibi kahvalti yapiyordu benm oglum 7 aylikken. 11 gibi uyumadan mama iciyodu. 2 3 gibi corba, sonra meyve yada yogurt aksam da utmadan muhallebi veriyordum. zamanla daha iştahli olacak 😊
Beautifulmom Rehoo canım tereyağlı yumurta sarısı koyup biraz lor katıp sabah kahvaltı da verebilirsin
Rehoo Birkizbirerkekannesiyim valla diş çıkarıyordu 20 gün yediremedim şimdi inşallah böyle devam eder ya
FHKK Rehoo kahvaltı yanına salatalık rendesi, minik zeytin ya da zeytin ezmesi ekle canm farklılık olur sever
Busraata Rehoo ah ahh o zamanlar mükemmel kahvaltı yapiyordu peynirler zeytinler şimdi lokma sürmüyor agzina 😕iyi gidiyorsun kuzum meyveyi zenginleştirebilirsin yiyorsa yesin tek muzla kalma bence ,peynir zeytin yemiyorsa pankek mucver yapabilirsin