anneyimm82 28 ekimde bebeğimin 2. Ay aşıları var. Çok üzülüyorum. Bizi neler bekliyor kesin ateşi çıkar mı çıkmayada bilir mi calpol kesin düşürüyor mu ? Çok mu kötü olıyor bebekler. Uykusuzluk yapar mı ? Çok endişeliyim
NilMomm anneyimm82 bizde herhangi bir şey yapmamıştı. Normal bi şekilde devam ettik hayatımıza şükür. İnşallah sizinde öyle olur
zhrayca2001 anneyimm82 bebekten bebeğe değişir bizde ateş olmadı ama ağrıdığı için iğne yerleri calpol verdik zamanla ağrısı dindikce eski neşesine geri döndü 1 günde.. uykusuzluğuda olmadı hiç iyi düşünün iyi olsun🤗
Bebegimm1 anneyimm82 her bebege asılar ateş yapick diye durum yok 10aylk bebegm hic bir aşısi ne agri nede ates yapti umarim bebeginize de yapmaz siz evde calpol bulundurun ateşı cikarsa yada agrisi olursa verirsiniz 😊
anneyimm82 Bebegimm1 1. Ay aşısında biraz halsizlik yapmıştı. Bu aşılar daha ağır. Fazla etkiler diye korkuyorum
Bebegimm1 anneyimm82 evet ama dedigim gibi bize sadece uyku yapmisti agrisi atesi olmamisti hatta agır gelmesin aşılar diye verem asisini 3 gun sonra yaptirmistm
Denizzz88 anneyimm82 bizde ateş yaptı sabah olmuştu aşıyı akşam calpol verdim gece sık sık kontrol ettim ama çıkmadı bidaha ertesi güne zaten bişeyi kalmıyor calpol etkisiyle de güzel uyumuştu
anneyimm82 Denizzz88 ateşi ne zaman çıktı aşıdan kaç saat sonra. Bir de koltuk altından ölçen doğru ölçüyordur dimi
Denizzz88 anneyimm82 koltukaltından ölçen zaten en doğrularından biri çünkü kulak beyine yakın olduğu için ordan bir iki derece yüksek çıkar hep. Sabah olmuştu akşam 6 7 gibi çıkmıştı ateşi yatmadan önce vermiştim ağrısı falanda varsa rahat uyusun diye
Purpura26 anneyimm82 Bizde hiç bişi olmadı ama verem aşısını 1 hafta sonrs yaptı ebe. Hepsi birden ağır oluyor dedi
Alyaprenses anneyimm82 bizim aşımız teni oldu gitmeden azıcık calpol içirdim aşı sonrası hiç ateşi olmadı ama 2 gün huzursuzdu
Yarenokty anneyimm82 oglumu halsızleştirmişti biraz vucut ısısı yükseldi yatarken carpol verdim sabaha bişeyi kalmamişti Allaha şükür