Mom5345453 Kizlar 40 gunluk olduk korse takmadim bu saatten sonra taksam ise yarar mi bilgisi olan varmi ?
[silindi] Mom5345453 bende burda bekleyim ama doktorunuza sordunuz mu o ne diyor? Ben kendi doktoruma sormaktan çekiniyorum adam resmen linçlicek beni sürekli yok iz kalmasın krem önerin, yok çatlak olmasın krem önerin dedim bunuda sorarsam beni boğacak😂
06tubik06 Mom5345453 benim doktoruma kalsa takma diyor emzirirsen göbeğim gidermiş demiyor çocuğun emiyor mu diye😅 ben taktım 54 günlüğüz şu an faydası da var ama benim göbeğim ile dikiş arası pişik oldu meğerse korseli göbeği yukarı çekerek takmak lazımmış ona dikkat et bence😮💨
Mom5345453 [silindi] yaa iz ve catlak icin neler onerdi 😇 benm.domtorum.besinci gunden itibaren tak dedi ama ben takamadim korkudan acir diye
[silindi] Mom5345453 scarex jel önerdi ve memnun kaldım kullanıyorum hala onu al mutlaka ben korseyi sormadım daha
Tkerman Mom5345453 benim doktorum korse taktırmadı 4.aydan sonra reformer plates önerdi ona başlayacağım.
Tkerman Mom5345453 reformer plates malesef aletli oluyor ve evde yapmakmmümkün olmuyor daha çokmplates stüdyolarında var ama siz yinede youtubedan diğer karın germelerine yardımcı olcak bantlarla vb yapılan platesi yapabilirsiniz.
Asliiibensu Mom5345453 valla normal dogum yaptım 37 gün oldu korsede taktım göbeğim hala gitmedi 😅😅 ama tak sen bende takmaya devam edecegim göbegim tabi azaldı baya ama eski haline gelmesi biraz zaman alırmış o yüzden sen gün içinde tak bence Allahtan umut kesilmez😅