Veramm Ebrudincer lansinoh krem var onu kullanabilirsiniz kullnanlar çok memnun bide mutlaka gögüs kalkanı kullanın onlar çamaşıra değip cildin kurumasını önlüyor ben ilk bebeğimde çok çektim hiç bir krem işe yaramadı mecbur öyle yara yara emzirmiştim bunda gümüş kapak aldım biraz pahalı ama çok memnunum bugün 40. Günümiz hiç yara olmadı. Aventin gögüs kalkanları var onlardan da memnun kullananlar 🥰
Ugggg Ebrudincer kuru bamya yada normal çiğ bamyayi sütte zkaynatip göğsüne koyup bekle. Bide ayva çekirdeğinden zjel yapmıştı annem ama tam tarifi aklımda değil netten bak ona.eger silikon göğüs kalkanın varsa mesela krem sürüp ortuyosunya ben onu koymuştum krem sürdükten sonra daha nemli yutuyo yumuşuyor .ama malesef zamanla geçiyor aslında biraz acısını cekceksin
Eceock Ebrudincer canim kremlere bosuna para verme. Lansinohu suan sade dudağıma sürüyorum nemlensin diye😁 ayva cekirdeklerini yarim cay bardagindan daha az suda bi gece beklet. Jole kivamna gelicek. Onu sür surekli. Buzdolabinda bekleyebilir hemen bozulmuyo. Bi gunde faydasını goruceksin canım. Krem alma boşuna evet nemlendiriyor ama iyilestirmiyor cunku😉
Arzu_Rahimova Ebrudincer ben neler kullandim krem surdum falan gecmedi kanamisdi artiq bebeyini emziriken nasil bagriyordum bilmeniz lazim.gumus kalkani falan almadim cunki bizim icin pahali bi seydi buralarda.oyle bagra bagra verdim simdi duzeldu bin sukur.sende korkma guclu ol ver anne sutu ve bebeyinin o guzel agzi iylesdirecek baska derman falan bos.yalniz gumus gogus kalanindan baska.istesen ondan ala bilirsin.bende 20gune kecdi.
hazallllhg Ebrudincer bana sarı kantaron yağı çok iyi gelmişti ayva cekırdegı jeli hiç işe yaramadı. Sende oyle yap arkadasım dene hangsı sana ıyı gelir bak
Tunayyyy Tek seçenek gümüş kapak canım . Çünkü iç çamaşırına değmezse göğüs ucun geçiyor kremlerim da diğerleri hepsi ni denedim hiçbiri fayda etmedi.hemen gümüş kapak al biley Sürmene de gerek yok.
ftmnrt eğer yara olduysa ayva cekirdeği cok iyi geliyor aksamdan bi kasık suya bikac ayva cekirdeği atıp sabah o jeli sürüp göğüslerinizi acıkta birakın hemen fark ediyo. henüz yara olmadan acıdıgını hissettiginiz zamanda lanolin iceren kremler kullanabilirsin ben NAS LANOLİN kullanıyorum cok memnunum anında rahatlatıyor acısını alıyor
Zeyas2 Ebrudincer Benimde çok yara olmuştu her çektiğinde bagrıyodum lanolin aldım hemen azaldı yıkamanada gerek yok gögsünü 2 3 kullanmada geçti
Sseval Ebrudincer bebeğim 2 aylık oldu yaralar hala tam geçmedi. Emme şekliylede alakalı yaralırın geçmesi. Lansinoh , garmastan, ayva çekirdeği, zeytinyağı, bana en iyl zaytinyağı geldi her bünye farklı tabi