Mommy0 Merhaba, Bebeğimin rutin kontrolleri için , Ankara’da ikamet eden guzel annelerimizin doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. 😊 Ayrıca Bera İşitme Testi yapan yerler hakkında da bilginiz var mı? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
3MelekAnnesi3 Mommy0 Gülhane hastanesine götürüyorum ben cok iyiler cok ilgili ve her sorunun arkasında duruyolar tabi yenidoğan için öyle ilk kez sağlam cocuk polikliniğine gectik artık 2 aylıgız ora nasıl bilmiyorum
3MelekAnnesi3 Mommy0 evet işitme testinde o hastanede randevusuz hemen yapıldı tabi memnun kaldım test için Tem net sonuc alana kadar ugrastım bize bakan kişi
Sinequanon TOBB ETÜ Dr. Elif Güney , sosyal Pediatri uzmanı kendisi . Gelişim takibi için çok ilgili ve açıklayıcı . Anne odaklı bir doktor . Çocuğun beslenmesi zeka kartları ek gıdalar her konuda uzun uzun bilgi veriyor
Mommy0 Sinequanon Tamamlayıcı Sağlık Sigortasi kapsiyor mu acaba? Ücretli ise ne kadar,bir bilginiz var mı? Bu hastaneyi cok duyuyorum ancak bir bilgim yok. 😊
Sinequanon Mommy0 tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında bilgim yok malesef . Ancak telefonla ulaştığınızda size fiyat bilgisi veriyorlar Sigortanızı inceleyip . Ben baro indiriminden faydalanıyorum