Eliffffffff Hamilelikte günlük olarak ne yemeliyim? Her gün biraz et, yumurta, peynir, yoğurt yemeye çalışıyorum. Başka neye dikkat etmeliyim?
Rayaas Eliffffffff Badem, havuç,1 şişe maden suyu içiyordum. Mevsimine uygun sebze meyve tuketin mutlaka ☺️
Dasbaby Eliffffffff ben her gün uyanır uyanmaz ceviz yiyordum.Kuzu eti sevmesemde kuzu eti ağırlıklı beslendim.Balik sevmediğim için sadece balık hapı içtim.Bol bol kaşar tüketin.2 günde yarım kilo yoğurt yiyordum.
MyEternalLoveNoyann Eliffffffff ben günlük mutlaka 1bardak süt 2tane ceviz 1tane muz yemeyi hiç ihmal etmiyordum onun dışında haftalık mutlaka 1kerede olsa balık et yemeye çalışıyordum onun dışında da canım ne istiyorsa yedim valla hani kendimi de çok kasmadim
Eliffffffff MyEternalLoveNoyann bazen canım aşırı kola istiyor içmiyorum gazlı, zararlı diye. Arada içmekten bir şey olur mu ki
MyEternalLoveNoyann Eliffffffff olmaz canım ya devamlı hale getirmedigin sürece arada sırada nolacak kendini çok kasma ben valla kolayda içtim sakatat da yedim canım çok çekiodu 1bardak arada içiyodum yada ayda bı sefer sakatat yiyodum mesela youtubeda Dr Kaan Kocatepenin videoları var bak onları izle çok güzel anlatıyor insanı rahatlatıyor başta bende öyleydim sonra rahatladım kendi doktorumda abartmadigin sürece arada sırada bişey olmaz dedi sonuçta bu hastalık değil yani