Merhaba anneler, durmadan post açıyorum siz tecrübeli anneler ile konuşmak birtek rahatlatıyor çünkü. Kızımın doktor kontrollerinde kilo alımı vs iyi. En son persembe günü gene uyanmıyor diye koştur koştur doktora götürdüm bu arada adam akıllı bir doktor oturtamadım. En son kontroldeki doktor iyi cıktı o da numarasını vermiyor her neyse. O da kilo alımı iyi diye cocugu uyandırma kendi uyansın dedi ama ben gene duramadım 4. Saati bulduğunda uyandırıyordum. Sonrasında çocuğun burnunda sarı sümük gördüm serum fizyolojik ile sık sık temizledim. Bebeğimin yüzünde sivilce gibi kırmızı uclu pıtırcıklar vardı normal geçer dediler tamam dedim. Ama şimdi cocuk ara ara öksürüyor hırıltılı sesler cıkarıypr emerken sancılanıp göğsümden cekiliyor gecince tekrar yapışıyor yavrum. Tek tük öksürükte var. Kakası mukuslu ve sıvı. Ayrıca günde 5 6 yapardı şimdi baya azaldı. İshal oldu üşüttü dedim ama aklıma inek sütü alerjisi de geldi. Yarın tekrar doktora götürücem. Bu şekilde yaşayan var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Çocuk uyurken sürekli hırıltılı sesler çıkarıyor ve ben tek bakıyorum asla uyuyamıyorm yanında. Gece eşim bebiş uyurken beni yatmaya gönderiyor azcık uyuyorm sonra yatak içinde uykulu cocuk arıyorum battaniyeyi emzirir gibi tutuyor oluyorum kendime geldigimde. Hic iyi hissetmiyorum ne zaman düzelicem bilmiyorum. Çok uzattım ama aşırı çaresiz hissediyorum 😭