123ahmet Merhabalar arkadaşlar tuzlu suyu yapan varmı faydasını gören var mı ve ne işe yarıyor doğrumu çok duydum bu aralar bilen varsa yazarmisiniz
Elfkyc 123ahmet 😂😂 su eşlerle ilgili olansa ben denedim bi kere değişti gibi ama çevremde deneyenler cok ve baya etki gören de var ama düzenli yapmak lazımmış bi kere de olmuyor Muş yani
Tugbapoyraz Serum fizyolojik olarakda eczanede satiliyo çocuğumun hırıltısı varken yapmıştım 6 7 kere bisey olmadi iyi geldi hatta
Tombikdonerartikcokpahali Hahahahahahh🤣🤣🤣🤣 Hanımlar bu esra ezmeci tuzundan bahsediyor sanırım. Çok tatlısınız çocukla ilgili dediklerinize 😆💕😍
Babybloom Tombikdonerartikcokpahali yaaa sabah sabah ne güldümm😁 insanların kocasıyla sorunu yok demekki tam hastalık zamanı ilk akla o gelmiş🤣
MerveAkty 123ahmet valla bi denemek lazım yapmadan bilemezsin . Ben denemedim . Benim bi sıkıntım yok durduk yere yaparsam bide ters teper mazallah 😁
NehirHaticeArican pandemibebegi 😂😂😂😂 ne biliyim ya tuzlu su deyince 😂😂😂 yalnız değilim onu gördüm çok şükür 😂😂😂