Arzumca344 Selam 1 aylık beneğime sab simplex 5 damla veriyordum fayda etmedi. 15 damla verdim uyuyor 2 saattir omu uyutuyor dokunurmu siz kaç damla veriyorsunuz günde kaç kere
Annis-ogul Arzumca344 bn on damla olarak veriyordum .doktor kqc damla demisti size Belki de rahatlatmistir cocugu
Kubravera Arzumca344 ben 8 Damla’yla başladım. Doktorum 15 damlaya kadar çıkabilirsin çok sancılanırsa demişti
E_doga Arzumca344 rahatladığı İçin uyuyordur. Bizde sab simplex işe yaramamıştı ama kullandığım şurup rahatlatıyordu . O zaman uzun uyuyordu
Tugce Arzumca344 eğer idare edebiliyorsanız daha azıyla günleri geçirin. İleride sancı pick yapacak o zaman 15e çıkarsınız. Şu an zor biliyorum ama 6-7 hafta civarında daha zor
mrvklncc @Arzumca344 bana günde 4 kere 10 damla ama fayda etmezse 15e kadar çıkarabileceğimi söyledi doktor. Rahatladığı için uyuyordur bebeğiniz
Kubravera mrvklncc biz 8 damla da bıraktık çok şükür şimdi sancılar kalmadı , rabbim tüm bebeklere şifa versin ❤️🙏
Mom7271 Arzumca344 ben günde 2 kez 15 damla veriyorum. Uyku gibi bi etkisi yok. Bebeğiniz rahatladığı için uyuyor olabilir 🌸
Kubravera Arzumca344 evet günde 2 defa vermeye başladım sancıları azalınca. Sonra bıraktım, yaklaşık 3 haftadır falan kullanmıyoruz