serebro Çorlu’da ikamet etmeye başladık. 18 ay kontrolü için devlet hastanesinde bir doktora sıra aldım şimdilik ama gidip memnun kaldığınız doktor var mı? Özel hastaneyse ücretiyle birlikte yazar mısınız
Rizeli53 serebro serdar yılmazzzz reyap hastanesi veya salih bey reyap da yine çok güleryüzlü tatlı doktorlar
gizemsbsl Ben doğduğundan beri dr. Sinan aslana götürüyorum kendi kliniği var 270 tl ücreti ama baya iyi bir doktor
gizemsbsl Kuzenim ve arkadaşım vega hastanesinde yonca atılbaza götürüyorlar onlarda memnun ücreti bilmiyorum
serebro Ozgeruya devlet hastanesi çok mu kötü ınternetten de baktım genelde özel hastane Dr yorumları gordum de
Ozgeruya serebro devletle ilgili hiç bilgim yok cnm ama suanki doktorlar iyi diye duyuyorum eskisi gibi değilmiş. Deneye deneye bul istersen bnde baktim cok cocuk doktoru var devlette beğenmezsen değiştir
Rizeli53 serebro devlet hastanesinde kadın bi doktor var adını unuttum o çok tatlı ❤️❤️ onu araştırabilirsin
serebro Ozgeruya Güler Ulusoy randevu buldum şimdilik, yarın bakalım nasıl olacak duruma göre araştıracağım yine teşekkürler 🌸