Zehra1234 Kızım 2 yıl 4 aylık kutu üzerimde 3 yaşından itibaren diyor kullanabilirim dimi bide iyi bi surup mu vala 145 TL verdm iyidir diyin 😂
limonlukarpuzzz Zehra1234 kizim 20 aylik yaklaşik 1 yasindan itibaren kullaniyorum bulunduğumuz yere iyi balik gelmediği için.. Piyasanin en iyisi möllers rahatlikla kullanabilirsiniz
Minikmanti limonlukarpuzzz bnde bugun aldım yarın sabahtan içircem yarım cay kaşığı vermeyi düşünüyordm siz nekdr veriyorsunuz bnm oğlumda 2 gün snra 20 aylık olack
limonlukarpuzzz Minikmanti kilosuna göre doktorumuz belirledi 3 cc şeklinde veriyorum 15 kilo bu arada..
masalcik Minikmanti Yarim cay kasigi çok az.benim kızım 14 aylık, günde 2,5 ml dedi dr.olcu kapağı var zaten orda bakarsınız.uaklasik 3-4 çay kaşığı arası çıkıyo yani
Minikmanti limonlukarpuzzz biz doktora sormayı unuttuk sdce hangi marka önerdiğini sormustm oda okdr söyledi.. Benm oğlumda 14 kilo hemen hemn okdr verebilirim ozmn bnde
limonlukarpuzzz Minikmanti aynen hemen hemen o kadar verebilirsiniz kilosuna göre artirim yapariz demisti doktorumuz 1 cc ile baslayip 3 cc ye geldik bakalim :)