MotherOfAlmila Burculiceee Oy kiyamam. Inci gibi disleri olsun minnagin.🧸 Bakalim bizim ki de bir kac gundur huysuzluklari basladi. Doktor dis olabilir dedi. Tek bir gun ates verdi. Huysuzluklar devam. Bakalim ne zaman gistericek kendini. Keske biraz daha kalsaydi boyle minik bebegim.🥲
Burculiceee MotherOfAlmila teşekkür ederiz 🌹 Umarım sorunsuz ve çabucak atlatırlar bu süreci sağlıkla büyüsünler inş
Mys01-01 Burculiceee masallah süphanallah şeker yok dimi sizde ben diyet diyet mahvoldum bıde dırenc vardı cocukta
Mys01-01 ceyhunun_annesi tabıkı hemen atayım kabak ile başla dedı once sebze sonra 3 gün kabak bitince patates sonra havuc sonra tarhana hemen atayım listemi
Mys01-01 Guzelanne34 doktorum anlattı sımdı anlatayım kabakları buharda yada suda haşla 1 tatlı k kadar ez içine yarın cay k zeytın yağı ilk gün 2 gün aynısı ama bır tık daha faZla 3 gün 1 yemek k aynısı kabak bitti sırada patates yine aynı ölçü yine aynı sekıl diyelim bebek patates yemedı napıcaz hemen kabak patates denıcez cünkü kabak allerjı yapmadı artık eklenebilir
Mys01-01 Burculiceee şeker etki ediyor gerçekten bebekler son 2 ayda kılo alır zaten baya masallah almıs
meyaski Burculiceee Pırasa sapı verebilirsiniz. Bir de dış kasiyacagini dolaba koyup soğutun. Öyle verin.
Beyza_momss Burculiceee hayırlı olsun inci gibi dizilsin dişleri miniğin internette diş topu falan görmüştüm bı araştır istersen
Ariginannesi 6 ay 20 günlük oğlumun dişi çıktı 1 haftadır huysuzluk uykusuzluk hepsini yaşıyoruz çok zor geçiyor 😟 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Çok şükür ki ateşi hiç çıkmadı diyorum. Pırasa ve sulu diş kaşıyıcı ile onu yatıştırmaya caliaiyorum.
Burculiceee Ariginannesi Bende salatalık veriyorum birde 10 adet karanfili havanda ezip üzeri geçicek kadar zeytinyağı koyun bir gece oda sıcaklığında bekletin damaklarıma sürün