Kubrakya Günlerdir geçmeyen burun tıkanıklığımız var serum fizyolojik yapıyorum,okyanus suyu kullanıyorum ama pek etkisi olmuyor,geceleri bizi uyutmuyor çözüm bulan tavsiye verebilecek olan var mı ? Oğlum 20 aylık
Smy16 Kubrakya yastıgına damlatılan bi damla var rahatlatıyo benim bebegimi eczaneden aldım deneyin isterseniz
Noname21 Kubrakya büyük olduğu için öneririm. Kekik yağı alın. Kucuk bir tencerede şu kaynatın 1 litre falan. İçine 3 4 damla damlanın odasına koyun açılır
ayazmommm Kubrakya benim bebeğim 6 aylık tavsiye üzerine sütümü damlattım burnuna hafif sıkar gibi yaptım burnunu çok işe yaradı
cereng ya benim bebegimde 1 yas 26 günlük antibiyotikte kullaniyoruz spreyde ama asla gecmiyor birde hiriltisi tabi
Seden cereng sprey anlik bi etki yapiyo ama serum fizyolojik ile temizlerseniz daha iyi olur geniz akintisina cevirir diger türlüsü. Bide ben bi kabin icine vick koyup odasinda sicak suyla dolduruyorm rahatlatiyo
Meltmakyldz Bızımde aynı canım ben gece yatarken bir kaba soğan doğruyorum sıcak su koyup başımızın ucuna koydum gerçekten çok faydası oldu ben bile nefes alamıyordum faydası oldu bebegımde aynı sekılde bıraz kötü kokuyor ama rahat nefes alabılıyosunuz denemenızı tavsiye ederim ☺️
Meltmakyldz Seden doğru söylüyorsun 😆😆ama faydası oluyor cıdden ben dün denedım ılk defa ben bıle güzel uyku uyudum düşün artık 😂😊