Haydinn emirinannesii fazla mı içiyor acaba ? Ağızdan gazını çıkarınca hemen yatırmayın biraz dik tutun isterseniz
tenceretavakuskana emirinannesii 4bucuk aylıgız hala cok kusam bı bebek Hava yutuyodr dedı doktr hep sordum bısey yok dedı normal dedı yıne sorcam cok sık emıyo ve gazını cıkarmadgında olsgu gbı kusuyo bazende gaz cıkarırken beraberınde cıkıyo emdıgı kılo suna gelısımıne bakıyo onlar normal oldgu ıcın sorun yok dıyo bendr anlamadım 💁🏻♀️Reflu olanılır dıye dusunuyorm artk tekrar sorcam doktora kac cc verdıgınıze bagldıır belkı sızınde bıraz besledıkten sonra dık tutp hemen gzını cıkarın bıberonun ucunu ıyıce kavrasn belkı hava cok yutuyodur o da💁🏻♀️
Yesim61 emirinannesii Mama yedikten sonra hemen kucağınıza almayın bı beş dk olduğu yerde durursa daha iyi olur anında bebeği kaldırırsanız kusabilir
emirinannesii 2,5 aylık yani 100-120 rahat veriyorum 90 verdim 80 verdim yine kusuyo kaldırmıyorum hemen bekliyorum 10-15 dk midesine otursun diye sonra gazını çıkarıyorum 🙄🙄
emirinannesii tenceretavakuskana cok sinir bozucu ya kıyafet yetişmiyor bende yarın doktora gidicem sizlere danışayım dedim cok teşekkür ederim allah hepimize yardım etsin inşallah 🙏🏻🤦🏻♀️
tenceretavakuskana emirinannesii sureklı gazını alın besleme arasındada gazımı cıkarın tekrar besleyın ben naptysam sık sık emmeısne emgel olamıyorum hep memede belkı cok gelıyodur doktrn dedgı gbı ıkı uc saatte bı emse olur ama bızımkı yapmıyo oyle Sızınkıde gecer ınsallah hemen dedgnz gıbı elbıse yetısmıyo artık ne ona ne bana 💁🏻♀️🙇🏻♀️