Merhaba arkadaslar , anneler.Inanin cildirmak uzereyim psikoloji falan kalmadi ya şu 1 haftadir delirtti beni bebiş.Hep zor bi bebekti gayette sabr gosterdim hic bendsn ayrilmaz her sabah kahvalti hazirlamaya calisirm gercekten calisiyorum cunku ayagimda bacagimda bagirti heryeri kurcalar sorun etmem ama benim o paçandan ayrilmaz defalarca anne anne anne der.Haa aliyorum yok birakiyorum kahvaltiyi oturuyom oynuyorum sariliyorum.Tencede tava veriyorum yok ya yok o tezgaha yaklastgm an alarm var sanki hemen yapisir bana tezgaha oturtuyorum bu kez suyla oynamak ister yok ayagi kalkar yok inmek ister ama hep bii kriz havasinda 1 haftadir 9 da yatiyo sonra 12 den sabah 5 6 ya kadar oyun oynuyorz kalk kalk kalk isik oynaaa diyip duruyo dogdugundan beri saat basi kalkan bi cocuk onu bile arar oldum gunler bi aglama krizi sacimi basimi yoluyo ortaligi inletiyor o sacimi cektikce agliyorum neredeyse koktwn kazicam evde cekemesin diye napiyim napcam bilmuyorum 18 aylik deli gbi uykusuz yine suan ayni seyi yapti en son bende insanim kizdim..disari cikariyorum park kaynanam annem hatta bu krizler yuzunden esimin yanina bile gidiyoruz onu bile deniyorum bana misin demiyo.Bazen icimden diyorum kreşe veriyimde gor sanki cezanlandirmak gbi bi dusunce olusuyor ne bicim bi cumle diye kendimi yiyorum.