AAsyaa Kızlar bir haftadır böyle uyumaya basladı. Acaba rahat ettiği için mi böyle uyumak istiyor yoksa boynunda fln bir sıkıntınokabilir mi https://www.hizliresim.com/chn2jrx
Minikuzu AAsyaa yok canım ya Allah korusun ne sorun olacak. 2 yaşında olacak bebeğim ne şekillerde uyuyor görmeniz lazım 😅
Fulyaalin AAsyaa bizimkide yüz üstü kıçı havada uyuyor bazen tek kolu geride kopacak diye korkuyorum öyle rahat ediyordur bişey olduğunu düşünmüyorum 🌼
kirmizibasliklikiz_ AAsyaa ay yine iyi bu pozisyon siz bide benim oglumu gorun ayagiyla kafasi birlesiyor resmen 😂 sormadigim doktor kalmadi hepsi normal oyle rahat ediyor dedi.. zamanla azalmaya da basladi 😁
Hamza_vefa AAsyaa yavrum bebim ne güzel uyuyor bizimkisinin şekillerini atsap tevbe estagfirullah bu çoçuğun için de ne var dersiniz çok düzenli uyuyor bence maşşallah hiç.ellemeyin o rahatsız olursa kendini düzeltir zaten
Minikuzu AAsyaa annelik delilik boşuna demiyorlar insanın aklına herşey geliyor😅 benim ki ayaklarını havaya dikip uyuduğu bile oluyor 😅
AAsyaa Hamza_vefa bende gece uyanıp uyanıp düzeltiyordum ya keyfini bozuyormusum hanfendinin 🤣 teşwkkür ederim
asell03 AAsyaa ben de araştırdım baya ama doktora sormadım hiç 😅 benimki ağzı açık uyuyorum birde onun içinde et falan olduğu yazıyordu takmadım kafama hiç 😅
AAsyaa asell03 benimki de ağzı açık uyuyor doğdugundan beri bende aynı seyi gördüm bende takmadım amaaan manyak olduk ya 😅