Yesim61 Happyblue canım genelde süt alerjisi olan bebeklere iki yaşında n önce önerilmiyor anne sütü yada mamayla beslenmeli iki yaşına kadar
Happyblue Noname21 Milena11 GoGirl Yesim61 Nurell Liimonata toplu cevap ve güncelleme olsun. Sadece bir kaç gün aç kalmaması için verecektim dediğim gibi çok yoğun ve hasta bir zamanımda arayışta olduğumdan, bebeğime zarar vermemek adına danıştım buraya. Su İle yarı yarıya karıştırarak 200ml olacak şekilde verdim . Bir sorun yaşamadık zaten normal düzenimize döndük şimdi sorun yok devam etmeyi planlamıyorum yine de nolur nolmaz diye ama dediğim gibi bişey olmadı. Mama kaşık mama görmüş süt devam sütü hepsini denedim yemedi içmedi o yüzden son çare olarak aç kalmasın diye süt düşünmüştüm yani. Cevaplarınız için teşekkürler
Nurell Happyblue doktorumuz önermiyor 28 aylık hala vermedim süt… Sadece pankek vs kıvam açmak için kullanıyorum.. Zaten biliyorsunuz formul sut yani mama öneriyorlar 2 yaşa kadar..
Liimonata Happyblue 1 yaşında oğluma günde 1 defa veriyorum pekmezle karıştırıp. Çokta sevdi. Doktorumuz 2 yaşından önce önermedi bağırsaklarda gizli kanama yapabilir diye çok fazla olmamak şartıyla veriyorum.